Καλημέρα και καλη εβδομαδα!!!!!!!!
Αμπούλες έιναι οι phytoelastil της Lierac και στοιχίζουν περιπου 35 euro.
ΦΙΛΑΚΙΑ..........
Printable View
Καλημέρα και καλη εβδομαδα!!!!!!!!
Αμπούλες έιναι οι phytoelastil της Lierac και στοιχίζουν περιπου 35 euro.
ΦΙΛΑΚΙΑ..........
Αυτες ειναι για να κλεισουν πιο γρηγορα οι "φρεσκιες" τομες? Εγω πχ που ειμαι κοντα 5 μηνες απο την εγχειρηση, τι θα μπορουσα να κανω/βαλω ?
ενας δερματολογος μου ειχε πει οτι ειναι πολυ καλη για ουλες η kelosoft η οποια ειναι για τις ραγαδες οταν εχουν ακομα το μωβ χρωμα!!! για σενα Γιαννη που ειναι ακομα φρεσκιες οι τομες μπορεις να βαλεις!
ειναι βεβαια λιγο ακριβουλα.
για την κυταριτιδα πολυ καλα ειναι καποια χαπια φυτικα που πουλανε στα φαρμακεια αλλα δεν θυμαμαι πως τα λενε.
μια πολυ καλη μου φιλη ειναι κοσμετολογος και μου τα ειπε.
και κατι αλλο που δεν ηξερα ειναι οτι το κιτρινο τυρι και το μιλνερ και ολα με τα χαμηλα λιπαρα κανουν πολυ κυταριτιδα.
και οτι οι φραουλες βοηθανε στην λιποδιαλυση. εχουν μια ουσια λιποδιαλυτικη.
αυτααα
Φραουλες? χμμμ....με λιγη ζαχαρινη κ λιγο μπραντυ απο πανω. σλουρπ-σλουρπ
δηλαδή και για εμένα που είμαι μόλις 3 εβδομάδες χειρουργημένη θα είναι καλή αυτή η κρέμα για τις ουλές ή κάποια άλλη γιατί αυτή είναι για τις ραγάδες?Quote:
Originally posted by sugar
ενας δερματολογος μου ειχε πει οτι ειναι πολυ καλη για ουλες η kelosoft η οποια ειναι για τις ραγαδες οταν εχουν ακομα το μωβ χρωμα!!! για σενα Γιαννη που ειναι ακομα φρεσκιες οι τομες μπορεις να βαλεις!
Η αλήθεια είναι ότι με προβληματίζει πάρα πολύ αυτό, γιατί δεν μου αρέσει που φαίνονται τόσο πολύ, οπότε αν μπορώ να κάνω κάτι τώρα που είναι αρχή πολύ θα χαρώ να το προλάβω!!
δεν ξερω αν θα κανει κατι.Αν θες αγορασε την κακο δεν θα σου κανει σιγουρα!!!!!
Σε ευχαριστώ sugar!!!! θα περιμένω λιγάκι μήπως και γνωρίζει και κάποιος άλλος κάτι στο forum και αν όχι τότε θα την πάρω!!
από ότι μου είπε η Ντομένικα είναι για όλες τις περιπτώσεις!Quote:
Originally posted by YiannisD
Αυτες ειναι για να κλεισουν πιο γρηγορα οι "φρεσκιες" τομες? Εγω πχ που ειμαι κοντα 5 μηνες απο την εγχειρηση, τι θα μπορουσα να κανω/βαλω ?
υπάρχει κι ένα τζελ επίσης της Lierac που συμπληρώνει αυτές τις υπηρεσίες της αμπούλας. παλιά μια φαρμακοποιός μου χε μιλίσει με τα καλύτερα λόγια για το τζελ.
πόσο κάνει?Quote:
Originally posted by sugar
άρα μπορώ να πάρω και εγώ αυτή;;;; πρέπει να ρωτήσω τον γιατρό πρώτα;;;Quote:
Originally posted by bionic
από ότι μου είπε η Ντομένικα είναι για όλες τις περιπτώσεις!Quote:
Originally posted by YiannisD
υπάρχει κι ένα τζελ επίσης της Lierac που συμπληρώνει αυτές τις υπηρεσίες της αμπούλας. παλιά μια φαρμακοποιός μου χε μιλίσει με τα καλύτερα λόγια για το τζελ.
2good χμμμ τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα να ρωτήσεις το γιατρό. δεν νομίζω να κάνει σε φρέσκες
πληγούλες, άσε καλύτερα μην πάθεις καμιά μόλυνση ..
oups!!! δίκιο έχεις, thank you!!Quote:
Originally posted by bionic
2good χμμμ τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα να ρωτήσεις το γιατρό. δεν νομίζω να κάνει σε φρέσκες
πληγούλες, άσε καλύτερα μην πάθεις καμιά μόλυνση ..
Πολύ ενδιαφέρον θέμα! :)
Εδώ και 3 χρόνια χρησιμοποιώ κάποιες κρέμες της Sant'Angelica. Η κρέμα σύσφυξης (ELASTY-MED) είναι καταπληκτική με τις ραγάδες. Μέσα σε ελάχιστο χρόνο (μια εβδομαδα περίπου) τις έχει κάνει σχεδόν αόρατες. Βέβαια οι δικές μου είναι λευκές και δεν φαίνονται τόσο πολύ έτσι κι αλλιώς. Γι αυτές που είναι κόκκινες, δεν ξέρω τι αποτέλεσμα θα είχε.
Πάντως, αφήνει ένα δέρμα τόσο απαλό... Σκέτο όνειρο! :) :) :)
Για πες περισσότερα για την κρέμα πόσο έχει από που την πέρνεις...ακούγεται ενδιαφέρον
Σόνια μου, καλημέρα! :) :) :)
Την κρέμα αυτή μου την είχε πάρει η μητέρα μου από τον Μπακάκο, στην Αθήνα. Στην πόλη που είμαι δεν είχα βρει κάποιο φαρμακείο να την έχει. Ίσως υπάρχουν κι άλλα μεγάλα φαρμακεία στην Αθήνα που θα μπορούσες να την βρεις. :)