Quote:
Originally posted by salonica
Είναι πολύ δύσκολο, έως αδύνατο πλέον να τηρήσουμε ένα πρόγραμμα δίαιτας (δεν αντέχεται η ρημάδα η πείνα!!!). Παλιότερα είχαμε και κάποιες αντοχές, τώρα στη δεύτερη μέρα η δίαιτα πάει περίπατο? Εμένα με έχει πιάσει μια μανία ψαξίματος λύσεων και κατέληξα στις χειρουργικές επεμβάσεις. Χωρίς να έχω μιλήσει με κάποιον ειδικό, απλά από όσα έχω διαβάσει και από συζητήσεις με γνωστούς που έβαλαν δακτύλιο κλίνω προς αυτή τη λύση. Φυσικά ξέρω ότι ο γιατρός είναι ο αρμόδιος για να συστήσει την κατάλληλη μέθοδο για τον καθένα. Αλλά το πρόβλημα δεν είναι αυτό, το πρόβλημα είναι ότι τη μια μέρα το συζητάμε και την άλλη μέρα δεν θέλει να το ακούσει. Φοβάται την επέμβαση, το χειρουργείο?Κάποιες στιγμές αφήνει ανοικτά κάποια περιθώρια και άλλες είναι ανένδοτος. Αισθάνομαι ότι τον πιέζω και ξέρω ότι αυτή η μέθοδος μόνο με πίεση δεν μπορεί να λειτουργήσει. Δεν ξέρω τι να κάνω. Σκέφτηκα να προτείνω διάφορους γιατρούς, από τους οποίους θα ακούσει και τα υπέρ και τα κατά, αλλά έτσι όπως το πάμε μέρα με τη μέρα αλλάζουμε γνώμη. Του έδειξα αυτό το forum για να διαβάσει κάποια πράγματα γιατί πραγματικά πιστεύω ότι δεν υπάρχουν πιο έγκυρες απόψεις από αυτές ανθρώπων που έκαναν αυτό το βήμα? Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω, δεδομένου ότι αν επιμείνω πολύ θα αντιδράσει ακόμα πιο ανάποδα. Προς το παρόν από αύριο ξεκινάμε μία ακόμα δίαιτα. Θα το εκτιμούσα πολύ αν μπορούσε κάποιος να μου δώσει κάποια τηλέφωνα γιατρών κατά προτίμηση στη Θεσσαλονίκη αλλά ακόμη και στην Αθήνα ώστε αν τα καταφέρω να κλείσω κάποιο ραντεβού. Συγνώμη αν σας κούρασα με την πολυλογία μου αλλά εδώ και καιρό έχω ενθουσιαστεί με τα posts σας και ήθελα πάρα πολύ να συμμετέχω. Ευχαριστώ για τη φιλοξενία?
Κατερίνα
Κατερινα καλωσορισες