θελω την γνωμη του ΕΙΔΙΚΟΥ
εννοειται οτι το συζηταμε και ολοι μαζι ευχαριστως,αλλα θα θελα να πει κι ο ΝΙΝΤΟ τη γνωμη του.
προκειται για το τικερ που εχουμε βαλει πολλοι στην υπογραφη μας...
εγω ειχα πολυ καιρο να ζυγιστω και πριν απο αυτο, επισης πολυ καιρο...ζυγιζομουν περιπου καθε 1-2 χρονια...
το ξερω οτι ειναι σημαντικο οταν πραγματικα αποφασισεις να κανεις κατι για το βαρος σου, να ξερεις ΑΚΡΙΒΩΣ τι γινεται με αυτο, και για λογους πρακτικους αλλα και για να αποδειξεις στον εαυτο σου οτι εισαι γνωστης της καταστασης σου ως εχει και δεν εθελοτυφλεις...
το εκανα λοιπον οπως σας ειπα, πριν μερικες μερες, και το εγραψα κιολας εδω.
αλλα οσο το βλεπω στην υπογραφη μου κατι δεν μου καθεται καλα... δηλαδη, για καποιον λογο εχω την αισθηση οτι το εχω γραμμενο στο κουτελο. και κανω μια σκεψη του τυπου"αυτο ειμαι εγω και τοχω εκει φαρδια-πλατια αυτο το πραμα? ειμαι τοσα κιλα και τελεία?" νοιωθω δηλαδη οτι με αυτο εκει, περιγραφω τον εαυτο μου, ενω δεν ειμαι μονο αυτο, ειμαι πολλα αλλα πραγματα...
θα μου πειτε βεβαια οτι εδω ειμαστε γιατι μας προβληματιζει ΑΥΤΟ απ τα πολλα αλλα πραγματα και γιαυτο και το συζητω, αλλιως θα το χα βγαλει...
ο προβληματισμος μου λοιπον ειναι: καλως η κακως το εχω εκει???? αυτο που νοιωθω ισχυει, η με ενοχλει γιατι δεν θελω να δεχτω αυτη την αβολη πραγματικοτητα? 102,μανταμ, να τ αφηκω?????
ενας ακομα λογος που με προβληματιζει αυτο, ειναι οτι εγω εχω κανει μια επιλογη που θελει ΠΟΛΥ χρονο για να αποδωσει...εχω επιλεξει να αλλαξω συνηθειες και να τρωω και να ζω πιο σωστα...δεν εχω σκοπο να πεινασω, οχι για να μη ξεβολευτω, αλλα γιατι αυτη η προσπαθεια εχει νοημα μονο αν συνεχιστει και μετα, αλλιως ξερω καλα οτι θα τα ξαναπαρω ολα..
γιαυτον τον λογο το τικερ θα αλλαζει αργα...ελπιζω σε 2-4 κιλα το μηνα και οχι παραπανω...ειναι καλο να βλεπω μια τοσο αργη αλλαγη καθε μερα μπροστα μου για να εχω συνεχεια την κατασταση μπροστα μου, η θα με απογοητευει περισσοτερο???ε??????
σας ακουω:)