ALCAT TEST - XENICAL - POWER PLATE
Γεια σας και απο μένα !
Είμαι απο Κρήτη και τώρα πήρα δραστική απόφαση για αδυνάτισμα. Είμαι 170 ύψος με 110 κιλά που τα πήρα σχεδόν σε ένα χρόνο! Ήμουν πάντα παχια, ανεβοκατέβαινα όμως, 5 πανω-5 κάτω, αλλά πριν 3 χρόνια λόγω ενός πένθους και οπως καταλαβαίνετε στεναχώριας, έχασα 30 κιλά σε 2 μήνες. Έτσι, κατέβηκα στα 75 που για μένα (σωματική διαπλαση) είναι καλά! Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κατέβαινα παρακάτω, ακόμα και αν 10 πένθη να είχα!!! ʼλλωστε στα 75 ένοιωθα σούπερ σταρ!!! Τώρα όμως, πήρα όπως καταλαβαινεται και τα 30!!! Το κακό είναι οτι ο μεταβολισμός μου έχει κολλήσει! Κάνω διατροφή, προσέχω, αλλά κανένα αποτέλεσμα! 3 κιλά σε 2 μήνες, δεν είναι τίποτα!!! Φταίει βέβαια πιστεύω και το οτι άλλο να είσαι 26 ετών και άλλο 30!
Θέλω να ρωτήσω αν καποιος εχει κάνει την εξέταση ΑΛΚΑΤ Τεστ. Εγώ την έκανα πέρσι, δεν την ακολούθησα καθόλου, γιατί δεν μπορούσα να βρώ τί έπρεπε να τρώγω! Μου απαγόρευσε την ΒΥΝΗ, και εγώ ακόμα αναρωτιέμαι που περιέχεται η Βύνη εκτός απο την γνωστή σε όλους μας Μπύρα! Υπάρχει κάποιος διαιτολόγος που θα μπορούσα να του στείλω τα τρόφιμα που μου επιτρέπει να μου προσαρμόσει ενα 15νθήμερο διαιτα; Υπόψιν, παίρνω τηλ την εταιρεία που μου έκανε αυτό το τεστ αλλα μαλλον βάρεσε διάλυση και δεν υπάρχει διαιτολόγος αυτην την εποχή!!!
Δεύτερον, έπερνα τα Xenical. Συγνώμη, αλλά απο οτι διάβασα εδώ μέσα δεν ήταν ευχαριστημένο το "κοινό". Εγώ είμαι πολύ! Τα ξεκίνησα πριν 2 χρόνια και έχασα! Βέβαια υπήρχε το πρόβληαμ της "ξεφτίλας-τουαλέτας", αλλά μόνο όταν έκανα "υπέρβαση" στα λιπαρά της προηγούμενης μέρας! Αν έτρωγα ισορροπημένα, εντάξη, πήγαινα νορμάλ στην τουαλέτα. Τώρα τα παίρνω ξανά, αλλά προσέχω τα λιπαρά που τρώω!
Στο θέμα της γυμναστικής. Το POWER PLATE το γνωρίζεται; Είναι ένα όργανο γυμναστικής που μέσω "δονήσεων" γυμνάζει τα αντίστοιχα μέρη του σώματος που "εκθέτουμε" πάνω του! Το κανω εδώ και ένα μήνα και πραγματικά είναι καλό! Δεν ξέρω αν αδυνατίζει ή αν γραμμώνει, αλλά οτι γυμνάζει (παλμους-λαχάνιασμα-ιδρώτας-πιάσιμο μυων) τα κάνει!!! Έχουμε κανένα γυμναστή στην παρέα;;;;
Αυτά τα λίγα απο μενα! Σας συγχαίρω για την φοβερή παρέα που έχετε δημιουργήσει, και τώρα που σας βρήκα, σίγουρα δεν θα χαθούμε! Συγχαίρω επίσης όλους όσους έχουν την τόλμη και την δύναμη για μπαλονακια-γαστροσ...-δεν ξέρω πως τα λέτε όλα αυτά! Δεν νομίζω να το έκανα ποτέ, γιατί είμαι τόσο λαίμαργη που ακόμα και αν μου το βγάζανε τελείως το στομάχι αν ηθελα να φάω κατι θα το έτρωγα!!!