Βοήθεια!! Τι μου συμβαινει??
Γεια σας και χαρα σας!!
Ειδα την ομορφη παρεα σας και ηθελα να με βοηθήσετε αν μπορείτε σε κάτι...
Παχυσαρκη πολυ, δεν ειμαι...1,70εκ υψος με βαρος κυμαινομενο απο 59 σε 67 και τουμπαλιν....απο τοτε που γεννηθηκα ειμαι ζουμπουρλου και παντα με κυνηγουσε η μητερα μου να μην τρωω όλο το φαι μου, και παντα κανω διαιτα γιατι ακομα και με αερα παχαινω. Πριν ενα χρονο εκανα μια διαιτα με διαιτολογο και εχασα σε 4 μηνες 8κιλα. Απο τοτε, αρχισε η κατηφόρα μου ψυχολογικα.....Δεν ήμουν καθόλου ευχαριστημένη με την εικόνα μου, μου είχε γινει εμμονη, αισθανόμουν ενοχες για οτι ετρωγα, περασανε πολλες εβδομάδες δίαιτας χωρίς αποτέλεσμα (γιατι χανω παρα πολύ δυσκολα πια βαρος και αποθηκευω πολυ ευκολα λιπος) και κοντεψα να τρελλαθώ!
Απο τότε που σταματησα την δίαιτα χαναπήρα ολα τα κιλα διαδοχικα, χωρίς να τρώω πολυ (αντικειμενικα), την ξανα αρχισα τον Μαίο και ξαφνικα, αρχισα να ανακατευομαι με την μυρωδια καποιων τροφών που ετρωγα πολυ συχνα στις διαιτες, οπως τονος, ακτινιδια (γιατι εχω μεγαλο προβλημα και σε αυτον τον τομεα), και καποιο βραδυ μετα το φαγητό ακουσια 'εβγαλα' ολο το κοτοπουλο που ειχα φαει. Απο τότε, δεν μπορώ ούτε κοτόπουλο να φαω, ανακατευομαι πολυ και μονο που τα μυριζω!!!
Μου εχει γινει εμμονη ιδεα το να μην τρωω, σκεφτομαι συνεχεια τι να φαω για να μην παχυνω, δεν θελω να ερχεται η ωρα του φαγητου γιατι ξερω οτι 'πρεπει' να φαω, και συχνα πριν το φαγητο, και ενω εχω τουλαχιστον 3 ωρες να φαω κατι, αισθανομαι τρομερη αναγουλα και απορριψη του φαγητου......
Παρ'ολ'αυτα, δεν ειμαι οσο αδυνατη θα επρεπε και να φανταστειτε οτι εχω απαρνηθει σχεδον εντελως τα γλυκα που τοσο λατρευω!!! Ουτε τσιμπολογαω, ουτε εχω βουλιμικα επεισοδια.
Ολοι μου λενε οτι ειμαι μαι χαρα, εγω ομως αισθανομαι ενα τερας και νομιζω πως οτι συμβαινει γυρω μου, οφειλεται στο οτι ειμαι τοσο χοντρη!
Καταλαβαινω οτι κατι δεν παει καλα με μενα, δεν ξερω τι, ομως και εχει αρχισει να με επιρεαζει και στον σεξουλικο τομεα αυτη η ιστορια γιατι απορριπτω το σωμα μου (σε αντιθεση με τον συντροφο μου).
Ποτε δεν προκαλεσα εμετο, αλλα αν θα μπορουσα ανετα να μην τρωω σχεδον τιποτα ολη μερα, αλλα ξερω οτι δεν ειναι η λυση.......
Ειναι στα πλαισια μιας διατροφικης διαταραχης ολο αυτο? Τι να κανω για να το ξεπερασω??
Σας ευχαριστώ πολυ για τον χρόνο σας...