Quote:
Originally posted by nana_1
μια μεγαλη καλημερα και σημερα..!κατ'αρχην σ'ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου 2sweet2b4go10!για να απαντησω στις ερωτησεις σου θα πω:παντα ειχα φυσιολογικα κιλα,τα κιλα τα πηρα τα τελευταια 4,5 χρονια..84 κιλα παρακαλω!αυτο εγινε μετα απο απογοητευση πανελλαδικων εξετασεων..πριν παρω τα κιλα ημουν πολυ ανοιχτος ανθρωπος,προσχαρος,με χιουμορ και απιστευτη ενεργεια και θετικοτητα..καθε κιλο που ερχοταν εκλεβε και κατι απο εμενα..μετα τεσσερα χρονια δεν υπηρχε τιποτα το οποιο να με θυμιζει..εγινα απλα ενας αλλος ανθρωπος..κοπηκα απο τους φιλους,εφυγα απο το σπιτι να ζησω μονη,παρατησα την σχολη στην οποια περασα,δεν ηθελα να βλεπω και να με βλεπει κανεις,εκει καταλαβα οτι επασχα απο αγοραφοβια ο μονος ανθρωπος που με εβλεπε ηταν ο περιπτερας,αναγκαστικα αφου επρεπε να προμηθευτω με τονους τσιγαρα και σοκολατοειδη για να θαψω την θλιψη μου οπως πιστευα....μονη στο σπιτι εξ'αιτιας των κιλων δεν αργησε πολυ να με επισκεφθει και η καταθλιψη..ναι,ολα ηταν θεμα κιλων!αυτη τη στιγμη ειμαι καλα..δεν ειμαι και τοσο σιγουρη οτι ολα αυτα εξαφανιστηκαν..αλλωστε δεν ειναι τοσο ευκολο να τα εξαφανισεις..αλλα εχω βελτιωθει..γι'αυτο ειμαι σιγουρη!βγαινω εξω..παω cinema..παω για καφε με φιλους παλιους που παρα την επιμονη μου να με αφησουν μονη δεν με εγκατελειψαν,πηγα στην λαρισσα γραφτηκα στο τει μου..εκανα καινουριους φιλους και το σημαντικοτερο απ'ολα ειναι οτι ξεκινησα παλι να περπατω με το κεφαλι ψηλα..δεν προσπαθω να αποφυγω κανενα βλεμα πλεον..κι αν ακουσω κατι υποτιμητικο για τα κιλα μου απλα χαμογελω-ξερω πλεον οτι θα χαθουν καποια στιγμη για παντα-και συνεχιζω την βολτα μου..οσο για το παζλ του εαυτου μου θα πω οτι οταν ζεις τεσσερα χρονια με ενα προβλημα και κανεις προσπαθεια να ξεχασεις το πως ησουν για να μη πληγωνεσαι καποια στιγμη το καταφερνεις..κι εγω το καταφερα..δεν κρατησα τιποτα στην επιφανεια το οποιο θα μπορουσε να μου θυμιζει το πως ημουν..τωρα ξεθαβω τις φωτογραφιες μου,τα αγαπημενα μου ρουχα,φερνω στο μυαλο μου τα πραγματα που εκανα τοτε και σιγα σιγα προσπαθω να ξεκινησω να ζω οπως πριν..ειμαι σε καλο δρομο το νοιωθω..ζω την καθε μερα περιμενοντας να ξυπνησω καποιο πρωι,να κοιταχτω στον καθρεφτη και να φωναξω:ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ!ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ!
Δεν ηταν "ολα θεμα των κιλων" καλη μου...