οταν ο στοχος ειναι να χασεις 30-35 κιλα οπως εγω τι πρεπει να προτιμησω?αληθευει οτι το μπαλονακι ειναι πιο οικονομικο?
Printable View
οταν ο στοχος ειναι να χασεις 30-35 κιλα οπως εγω τι πρεπει να προτιμησω?αληθευει οτι το μπαλονακι ειναι πιο οικονομικο?
λενακι το μπαλονακι ειναι πιο οικονομικο αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι πιο αποτελεσματικο..δεν εχω ακουσει τα καλυτερα..και δυστυχως ξερω ατομα που απετυχαν με το μπαλονακι στην απωλεια κιλων..
Λενακι
ειναι σιγουρα πιο οικονομικο και ασυγκριτα πιο ευκολο στην τοποθετηση και στην εξαγωγη, αλλα οσα ατομα μιλησαν εδω για το θεμα απο προσωπικη τους εμπειρια, δεν ηταν ευχαριστημενα...
εκτος αυτου, η εξαγωγη του ειναι υποχρεωτικη μετα απο καποιο διαστημα...ετσι ως τοτε, ΚΑι πρεπει να εχεις χασει τα κιλα αν προλαβεις , αλλα και να βρεις με ποιον τροπο δεν θα τα ξαναβαλεις....ποιος μπορει να ειναι αυτος ο τροπος εφοσον μεχρι τοτε θα σε κραταει (αν) το μπαλονακι και δεν θα εχεις εκπαιδευτει σε μια τετοια επαναφορα?
ψαξε κι αλλο, συζητα με γιατρους...
Είχα τηλεφωνική επικοινωνία με γιατρό της θεσσαλονικης.το ονομά του Γκουλιμάρης.τον ξέρει κανείς?Η επέμβαση μου ειπε ότι θα γινει στο διαβαλκανικό και το κόστος ειναι 5,οοο.Το ταμείο μου καλύπτει τις 2,000.τι λέτε για το κόστος?ειναι καλή η τιμή?
Λενάκι... εξαρτάται. Για ποιά επέμβαση μιλάς? Μπαλονάκι ή δακτύλιο?
για τον δακτύλιο
Λενάκι δεν τον ξέρω το γιατρό, αλλά η τιμή μια χαρα μου ακούγεται. Όσοι δακτύλιοι έχω ακούσει είναι γύρω στις 7500. ʼρα το 5000 είναι ΟΚ.
θα μπορούσες να μου δώσεις βέρα μερικες πληροφοριές για το ιπποκράτειο και για τον μενεκάκο?
Σας χαιρετώ ,
με λένε Νίκο και τώρα ανακάληψα το forum. Ειμαι 125 κιλά και 1,78 ύψος Πριν απο 8 χρόνια ήμουν 83 κιλά τα οποία και θελω να ξαναγίνω. Επειδή δεν εχω το χρόνο και την αντοχή να είμαι σε δίαιτα ένα χρόνο σκέφτομαι το δακτύλιο.
Γνωρίζετε κάποιους γιατρούς με εμπειρία και υψηλό επίπεδο γνώσεων να μου προτείνετε?
Ξέρετε αν είναι επικίνδυνο?
Σας φιλώ όλες
Νικος
καλως ηρ8ες Νικο! ελπιζω να βρεις αυτο που ζητας!