Quote:
Originally posted by BASILIKH
Καλημερα παιδια. Free και Κλεάνθη ευχαριστω για το καλωσορισμα ειστε γλυκυτατοι. Κλεάνθη ακολουθω τη συμβουλη σου για τα πεζά γραμματα, αλλα ομολογω οτι ετσι γραφω πιο αργα. Ευχαριστώ για το κουραγιο που μου δινετε, χωρίς να με ξέρετε. Χαίρομαι που παίρνω μέρος σ' αυτό το forum γιατί ξέρω οτι εδώ θα μιλήσω με ανθρώπους που με καταλαβαίνουν. Αισθητικό πρόβλημα δεν υπάρχει μεγάλο στην περίπτωσή μου, το βάρος μου είναι ομοιόμορφα κατανεμημένο στο σώμα μου, αλλά όπως και να το κάνουμε είμαι 25 κιλά πάνω. Σαν συναίσθημα δεν είναι και ότι καλύτερο. Η διατροφή που ακολουθώ με τη διαιτολόγο μου με έχει βοηθήσει αρκετα στο επίπεδο διαχείρησης της τροφής. Δηλαδή έχω βάλει τα γεύματά μου σε τάξη, δεν τσιμπολογάω και μετά από ένα μήνα πλέον δεν πεινάω. Αλλα Free έχεις απόλυτο δίκιο, τα πάντα είναι στο μυαλό μας, εκεί υπάρχει η πραγματική δύναμη. Εγώ ακόμα το παλέυω αφού συχνά επιθυμώ να κάνω μια γουρουνιά, κι όχι επειδή δε χορταίνω αλλά επειδή τριγυρίζει στο μυαλό μου. Για την ώρα αντιστέκομαι, έχω αλλάξει τρόπο ζωής γιατί επι 8 χρόνια δούλευα ασταμάτητα 16 ώρες την ημέρα, εξού και οι κακές διατροφικές συνηθειες που απέκτησα. Προσπαθώ να ασχολούμαι με πράγματα που με ευχαριστούν, πηγαίνω περιπάτους κατά τη διάρκεια των οποίων αδειάζω το μυαλό μου, συναναστρέφομαι με ανθρώπους που δε μου ρουφούν ενέργεια. Αυτό δε σημαίνει οτι η ζωή μου είναι ιδανικη. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα υγείας. ελπίζω αναστρέψιμο, για την αντιμετώπιση του οποίου αναγκάζομαι να υποβάλλομαι σε φαρμακευτικη αγωγη που αποδεδειγμένα πριοκαλεί αύξηση βάρους. Η αγωγή γίνεται ανά δίμηνο και κρατά 20 μέρες. Όπως καταλαβαίνετε δύσκολα θα φτάσω το στόχο μου. Δεν το βάζω κάτω όμως. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον....
Αν γράφετε σε κάποιο άλλο θέμα συχνά πείτε μου που είστε να σας ψάχνω εκεί...
Bασιλική, καλωσόρισες :)