ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΟΥ???
Εν συντομία θα πω κάποια πράγματα, τα οποία μάλλον έχω αναφέρει ήδη σε άλλα ποστ μου, αλλά από κάπου πρέπει να το πιάσω για να φτάσω στο σήμερα!
Το Πάσχα τα πέρασα σούπερ, στο υπέροχο νησί μου με την οικογένεια μου και τους φίλους μου! Ολά καλά και όλα ωραία... Επιστρέφοντας στην Αθήνα, δεν ξέρω τι μου συνέβει, όχι πάντως κάτι συγκεκριμένο, και πέφτω σε κατάθλιψη. Πάω σε ψυχίατρο, μου λέει στο τσακ πρόλαβες, ίσα που έχεις αγγίξει βαριά κατάθλιψη. Μου δίνει αγωγή, τις πρώτες μέρες εγώ χάλια με πονοκεφάλους, ζαλάδες και όλα τα συμπαραμαρτούντα, κάνω υπομονή. Έρχεται και η δεύτερη εβδομάδα, οι παρενέργειες όλες μου έφυγαν, η διάθεσή μου όμως παραμένει χάλια. Νιώθω μία άρνηση να κάνω οτιδήποτε, ακόμη και να σηκώσω το τηλέφωνο. Με την δουλειά αντιμετωπίζω μεγάλο πρόβλημα, δεν ήθελα καθόλου να πηγαίνω, παρόλα αυτά πήγαινα. Σήμερα συγκεκριμένα είπα πως είμαι άρρωστη και για την ώρα την σκαπούλαρα. Η δουλειά μου δε μου πολυαρέσει, μάλλον θα πρέπει να αλλάξω, δε με ευχαριστεί. Έχω και μια σχέση που δε δείχνει να τραβάει, οπότε και με αυτήν θα πρέπει να ξεκαθαρίσω.
Αντιλαμβάνομαι πως είναι πολύ λίγος ο καιρός που παίρνω φάρμακα και ενδεχομένως να μην έχουν δράσει ακόμη, αλλά το θέμα μου είναι πόσα και τί πρέπει κανείς να περιμένει από τα φάρμακα;;; Δεν πιστέυω πως θα ηρεμήσω αν δεν αλλάξουν όλα αυτά γύρω μου, που μπορεί την αποκλειστική αιτία για την κατάθλιψή μου να μην αποτέλεσαν, ωστόσο έπαιξαν κι αυτά τον ρόλο τους και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό.
Να διευκρινίσω πως πριν από το Πάσχα τα συναισθήματά μου ήταν τα εξής: η δουλειά μου δε μου πολυάρεσε, ωστόσο την έκανα μάλλον με μια σχετική αδιαφορία κι έλεγα πως προσεχώς θα το κοιτάξω. Την σχέση μου την είχα βάλει κι αυτήν στα ''προσεχώς προς αντιμετώπιση'' και ας πούμε πως όλα ήταν εντάξει. Όρεξη να βγώ, να κάνω πράγματα, να ασχοληθώ με εμένα και το σπίτι μου είχα.
Α! Επίσης δεν έχω μιλήσει σε κανέναν για αυτό που περνάω! Μήπως πρέπει να αρχίσω;;; Νιώθω να μην αντέχω άλλο να το περνάω μόνη μου...