έχετε διαβάσει με τι απελπισία κ τι αγανάκτηση βλέπω την ζωή..
2η επίσκεψη στην new ψυχ κ κόβω τα φάρμακα.
η αλήθεια είναι οτι απο την αρχή δεν ήθελα να τα παίρνω, πέρασα όλες αυτες τις παρενέργειες στην αρχή, για ένα μήνα δεν κοιμόμουν πάνω απο 2 ώρες, με το που έκοψα το πρωτη 75αρη οι ώρες ύπνου γίνανε 5 κ τώρα που έκοψα κ άλλο 75αρη, οι ώρες γίνανε 8. Τι στο καλό συνέβαινε;
Έχω πεί οτι κ πριν υπέφερα απο αϋπνίες, αλλά αυτό το συνεχόμενο, ήταν το κάτι άλλο. Ταχυπαλμίες, υπερένταση κ όλα αυτά δεν έχουν φύγει, απλά είναι σε λιγότερο βαθμό. Η ψυχ είπε οτι τα συγκεκριμένα με πείραζαν κ ο πρώην ψυχ μού έγραφε υπνωτικά που δεν κοιμόμουν ούτε 5 λεπτά.
Μου είπε για φάρμακα άλλου είδους ποιό ελαφριά, που θα τα ξεκινήσω όταν εκείνη το κρίνει.
Προσέχτε ψυχ με ψυχ έχει διαφορά κ που να δείξεις εμπιστοσύνη κ που στο καλό να γνωρίζεις τι σου ταιριάζει στα φάρμακα όταν δεν έχεις ξαναπάρει.
Είχα την αίσθηση ότι πήγαινα καλά, είχαν ηρεμησει ορισμενα οπως ο θυμός, που επανήρθε, αλλά με είχε λιώσει η αϋπνια.
Αν συμπτώματα επιμένουν κ αν περάσει 1 κ 1,5 μήνας κ δεν δείτε διαφορά, πάρτε κ μια 2η γνώμη.
Κατα τύχη πήγα αλλού, γιατι μου προτείνατε εδω στο φορουμ το ΚΨΥ κ σταματησα τον ψυχ του τεβε, όταν πριν 3 βδομάδες πήγα εκεί.
Δεν έχει αλλάξει κάτι για το πως νιώθω, αλλά ουτε τα φάρμακα με βοηθούσαν.