Quote:
Originally posted by free
marmade μου ειμαστε εδω για να βοηθάμε ο ένας τον άλλον.ειμαστε εδώ για να νιώθουμε τον πόνο γιατί ο πόνος είναι μεγάλος,ειδικά ορισμένες στιγμές που νιώθουμε ότι δεν υπάρχει τίποτα και κανένας που θα μπορέσει να μας κάνει καλα.οτί τίποτα και κανένας δεν μπορεί να μας βοηθήσει όπως θα έπρεπε,όπως εμείς θα θέλαμε. όταν όλα γύρω είναι μαύρα και νιώθουμε ότι ποτέ δεν θα βγούμε από αυτό τον λαβύρινθο,όταν αποφασίζουμε να ζήσουμε με αυτό γιατί σκεφτόμαστε οτι πλέον ειναι κομμάτι μιας καθημερινότητας..εκείνη την στιγμή όμως είναι που θα πρέπει να φανούμε δυνατοί και να πούμε ότι ΟΧΙ, δεν μας αξίζει αυτή η ζωή..σε καμια περίπτωση..κσι οπως ξαναείπα σε κανέναν δεν αξίζει..πρίν λίγο με είδε ένας θείος μου και μου έιπε ότι πάχυνα..είναι ένα από τα πόλλά άτομα που μου το έχουν πει..ε,βέβαια..σε 3 μηνες 20 κιλα δεν είναι λίγο..αλλά εγώ δεν έκλαψα, φάνηκα δυνατή..δεν είναι τα κιλά πιο δυνατά από μένα και τίποτα δεν είναι πιο δυνατό από μένα..αυτό έιπα στον εαυτό μου.στο χέρι μου είναι να τα χάσω, σε κανενός αλλού..και βαρέθηκα να με καθορίζει μια ζωή αυτη η έννοια..κουράστηκα..οταν όμως ήμουν αδύνατη,πολύ αδύνατη, ελάχιστα άτομα έιχαν βρεθεί να μου πούν ότι αδυνάτισα και να μην χάσω άλλο..ο κόσμος είναι περίεργος..επισημαίνει τα κακά και απορρίπτρι τα καλα..δεν τα λέέι καν..τι να κάνουμε όμως? έχω αρχίσει να ελπίζω μετά από πολύ καιρό..μετά από 3 ολόκληρα χρόνια ταπέινωσης ΄του ίδιου μου του εαυτού..και ειπα ΑΡΚΕΤΑ.. αρκετα έθιξα τον εαυτό μου για πράγματα που δεν φταίει,για πράγματα που δεν υπάρουν καν παρά μονο στο μυαλό μου. θέλω επιτέλους να δω την ζωή με άλλο μάτι..να εκτιμήσω αυτό το δώρο γιατί δώρο είναι..και γω το πετάω στα σκουπίδια μ,ε τόσο θράσσος, με τόση περιφρόνυση..θέλω να ζήσω..όχι να υπάρχω απλά αλλά να ζω την καθε στιγμή και το κάθε λεπτό..σαν να ναι το τελευταιο..δεν μπορεί η αποστολή μου στην γη να εξυπηρετεί μια ματαιοδοξία..και κανενός μας..σας ευχαριστώ ειλικρινά..
σήμερα το πρωί ξύπνησα και διαπίστωσα πόσο αχάριστη είμαι με αυτό το 'δώρο' που λέγεται ζωη, με το ότι ζώ κι αναπνέω και πάω στη δουλειά κάθε μέρα, και βγαίνω με τους φίλους μου και ψωνίζω, και περπατάω στο δρόμο.....ξύπνησα και διαπίοστωσα ότι κατά τη διάρκεια της νύχτας έβγαλα αίμα από το στόμα μου!! συγνώμη αν σε αηδιάζω. Κατατρόμαξα!!! μου κόπηκαν τα πόδια!!!! λέω Χριστέ μου τί κάνω;;;;;φαίνεται ότι ο λαιμός μου είναι ταλαιπωρημένος από τους εμετούς, παρότι τώρα τους έχω μειώσει....φοβήθηκα πολύ. Δεν αξίζει να κάνουμε τόσο κακό στον εαυτό μας. Δεν ζούμε ετσι έχεις δίκιο. Θα έπρεπε να κοιτάμε κάθε μέρα τον ήλιο και να χαίρόμαστε...να ζούμε την κάθε στθιγμή που ζούμε. Τίποτε δεν αξίζει περισσότερο από τον ίδιο σου τον εαυτό. Κλείσε τα αυτιά σε όλους τους κακεντρεχείς που σε βλέπουν μόνο ώς σώμα και όχι σαν άνθρωπο.....σπάσε τον φαύλο κύκλο που δεν αφήνει την καρδιά σου να χαμογελάσει. Το ξέρω πως θα έπρεπε να το λέω πρώτα στον εαυτό μου...μου κάνει καλό όμως να το λέω ή να το γ΄ραφω γιατί έτσι το βάζω καλά στο μυαλό μου. Να προσέχεις....