oi koumparoi to piran apofasi..........help!!!
Λοιπον παιδες.......ειμαι στην ευχαριστη θεση να σας ανακοινωσω οτι .....
.....
......
την αλλη εβδομαδα θα παω με τον κουμπαρο μου να βαλουμε "την βερα στο στομαχι".....ουφ το ειπα!
Παιδια η αληθεια ειναι οτι ειμαστε ψιλοχεσμενοι αλλα ΟΚ διαβαζοντας τα μυνηματα σας πηραμε θαρρος και ορμαμε.
Εγω σας ειχα πει 147 κιλα και 1,87 υψος.....αισιως εφτασα τα 153, και ο κουμπαρος μου ειναι 1,89 υψος και 156 κιλα. Παντως για να λεμε ολες τις αληθειες εδω, δεν φοβομαστε την επεμβαση αλλα απο το ξυπνημα και για ενα μηνα μετα, θα μου πεις καθε αρχη και δυσκολη......αλλα αν αναλογιστω οτι θα ξανακερδισουμε το δωρο της ζωης, εεε αξιζει τι λετε?
Παντως οι γυναικες μας μονο που δεν εκλαιγαν απο χαρα.......!!!!
Ξερω πτι γινομαι κουραστικος αλλα αν μπορειτε πειτε μου τα περι 1ου μηνα.....Θελω να τα ακουω !!!!!!
Πεμπτη πρωι παμε ΙΑΣΩ General για εξετασεις και την αλλη εβδομαδα οριζουμε ημερομηνια γαμου για να περασουμε τις "βερες". Την επεμβαση θα μας την κανει ο κ. Κορδωνης.....ρε παιδια καλα δεν καναμε και επιλεξαμε τον δακτυλιο απο την Sleeve επεμβαση?
Παντως να ξερετε οτι ολοι σας βαλατε ενα λιθαρακι στην αποφαση αυτη και με τιμα ιδιαιτερως που ειμαι μελος σ' αυτο το φορουμ και αν μπορω να φανω καπου χρησιμος απλα πειτε το και ΕΓΙΝΕ!!!
Αμεσως μετα την επεμβαση θα ειμαστε σε συνεχης επικοινωνια για να λυσω και να μου λυθουν αποριες!