Σας παρακαλώ βοηθείστε με!!
Γεια σας.
Ειμαι η Χριστίνα.Είμαι περίπου 10 λεπτά σε αύτη την σελίδα και νιώθω πως θέλω να ουρλιάξω για βοήθεια γιατι επιτελους ξέρω πως εδώ θα την ακούσουν χωρίς να κοροιδέψουν ή να με κοιτάξουν περίεργα!
Είμαι 26 χρονών 1.71 και περιππου 125κίλα!Θέε μου πόσο ντρέπομαι που το λέω!Κανενας δεν ξέρει τα κίλα μου και όλοι πιστεύουν πως είμαι λιγότερο!Αδιάφορώ βέβαια για το τι πιστεύουν οι άλλοι αλλα για το ότι εγω ξέρω πόσο ειμαι!Τα λιγότερα κιλά που θύμαμαι να εχώ απο τα 13 και μέτα είναι τα 100!Έχω κάνει απίστευτα πολλές δίαιτες και έχω αλλάξει πολλούς διαιτολόγους!Έχω φτάσει σε αφαίρεση χόλης στα 21 μου από απότομη δίαιτα!Μέσα μου νιώθω πως πλέον ήρθε η ώρα να πέταξω από πάνω μου αύτο το ρούχο λίπους!Δεν αντέχω άλλο ειληκρινά!Έρχοντε στιγμες τελευταιά που σκέφτομαι και την αυτοκτονία!
Ένα απο τα πράγματα που με κρατανε για να μην κάνω την εσχατή τρελα ειναι η άγαπη μου για έναν ανθρώπο που έχω σχέση!Ένας άνθρωπος που αντικειμενικά είναι κούκλος και που έπελεξε να λέει καθημερίνα Σ'ΑΓΑΠΩ σε ένα μπόγο λίπους!Θέλω επιτέλους να στέκομαι δίπλα του και να μην ντρέπομαι!Να μην το κοιτάνε όσοι ξέρουν πως έχουμε σχεσή σαν εξωγήινο!Και πέρα απο την σχέση μου θέλω επιτελους να μην κανω αγώνα δρόμου ξεδιπλώνοντας την ψυχή μου και ότι θέτικο ψυχικά εχω στην δουλεια ,στις καινουργιες παρέες άκομα και στη οικογενεια μου για να με αποδεχτούν!Επίσης νίώθω πολύ γυναίκα και δεν μπόρω να το εκφράσω!Επιτέλους θέλω να φορέσω αυτό που λένε φούστα !!!!!Θέλω να μην με μίσω!Θέλω να μην με παραμελώ και αυτό θα γίνει με το που χάσω αύτα τα κίλα!Ειμαι κάθετη πλέον πως δεν θέλω να πάω σε διαιτολόγο ξανά!!!!ΚΑΘΕΤΗ!Πέρα απο το ότι ακόμα και σαν ίδεα δεν το αντέχω πια δεν έχω πλέον και την οικονομική δυνατοτητα να το κάνω!
Ξέρω πως ίσως γίνομαι βάρετή ακόμα και γραφική μα ειληκρίνα σας εκπληπαρώ για βοήθεια!Δεν θελώ να κάνω κάποια έπεμβαση!Θα θελα να με βοηθήσετε με τις εμπειρίες σας!Να μου δώσετε καποια λύση!Είναι η πρώτη φορά που έκληπαρώ!Σας ικετεύω για βοηθεια!
Χριστίνα!