ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΑΞΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
Χαιρετώ όλο το φόρουμ,
αν θυμάστε είχα ζητήσει πληροφορίες για πλαστικούς τον τελευταίο καιρό, δεν γνωρζε κάποιος όμως κι έτσι αρκέστηκα στο να ψάξω μόνη μου. Εχω νέα λοιπόν!
Πρώτον έχω κουραστεί κι εγώ με τις δίαιτες κι έτσι αυτό τον καιρό δεν ακολουθώ κάποια διατροφή, τρώω απ'όλα-ευτυχώς λόγω της εγχείρησης που είχα κάνει δεν παίρνω βάρος, απλά διατηρούμαι στα ίδια κιλά. Είπα καιρός είναι να κάνω την πλαστική, γιατί δεν αντέχω ειλικρινά να ζω σε αυτό το σώμα, που από τότε που το θυμάμαι ή πολυ χοντρό ήταν, ή μετά εγχειρήσεως σαν ένας άδειος σάκος... Τον αγαπάω όμως τον εαυτό μου όπως είναι-προσπαθώ να τον βελτιώσω μόνο όσο μου επιτρέπεται κατά καιρούς, πιστέψτε με δεν έχω περάσει και λίγα!
Ο κύριος λόγος που γράφω είναι γιατί κανόνισα ραντεβού για εισαγωγή στις αρχές Ιανουαρίου... μετά από την επίσκεψη στον γιατρό που μου είχε κάνει την πρώτη εγχείρηση και το ποσό που ζήτησε... 2500 ευρώ μόνο για την κοιλιά..., με οδήγησε παρά τις αμφιβολίες μου στο θεραπευτήριο του ΙΚΑ, όπου έκλεισα και το ραντεβού και απλά τώρα προσεύχομαι για ένα καλό αποτέλεσμα... και το κυριότερο για ομαλή έκβαση των 2 ή 3 εγχειρήσεων που έχω να κάνω.
ΤΙ ΖΗΤΑΩ ΑΠΟ ΕΣΑΣ? Δεν σας γνωρίζω, όμως έχουμε περπατήσει παρόμοια μονοπάτια, έχουμε παραπλήσιες αδυναμίες, οράματα και προσπαθούμε πάντα για κάτι καλύτερο για τους εαυτούς μας... θέλω να πιστεύω! ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΔΟΤΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ, 4 τον αριθμό οι οποίοι θα πάνε σε ένα τοπικό νοσοκομείο και θα δηλώσουν ότι δίνουν αίμα για εμένα, ώστε να μπορέσω κι εγώ να κάνω εγχείρηση... διαφορετικά δεν θα εισαχθώ μου είπε ο διευθυντής...
Οπότε αν δεν έχετε σκεφτεί ακόμη μια καλή πράξη να κάνετε για τα φετινά Χριστούγεννα, σας δίνεται η ευκαιρία... Ελπίζω να υπάρξει θετική ανταπόκριση. Οσοι πραγματικά ενδιαφέρεστε να δώσετε αίμα(η ομάδα σας δεν είναι απαραίτητο να είναι συμβατή) επικοινωνήστε μαζί μου στο 699-2252588 για να σας δώσω τα υπόλοιπα στοιχεία.
ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!
φιλικά, Νικολέτα