Quote:
Originally posted by dimitriskai
και εγω απορησα τελος παντων,κατα αρχην να ζητησω συγχνωμη για τα ορθωγραφηκα λαθη και θα προσπαθησω να γινω πιο αναλυτικος.το πρωτο επεισοδιο εγινε πριν πεντε χρονια,αρχισα να πιστευω οτι με παρακολουθουν,να ακουω φωνες,να μην αναγνωριζω το χωρο που βρισκομαι μετα πολλα με πηγαν στο αιγηνιτιο οπου απ΄οτι θυμαμαι και μου ειπαν του αξηγησα του γιατρου οτι μου ειχε συμβει,μου εδωσε ρισπερλτναλ και ζαναχ αγωγη που συναιχεισα για δυο χρονια,απο τοτε ποτε δεν παρουσιαστηκαν τετοιου τυπου προβληματα.Καταφερα να σταματησω τα φαρμακα με οδηγια του γιατρου για 6 μηνες περιπου και τοτε αρχισα να ειμαι πολυ νευρικος,να μην κοιμαμαι καλα εως καθολου τοτε ο ιδιος γιατρος μου εδωσε λιθιο και στεντον,για ενα μεγαλο διαστημα ημουν μια χαρα ως που καταφερα παλι να μην παιρνω φαρμακα και παλι ομως ηρθαν τα συπτωματα πιο εντωνα αυτη τη φορα,αυπνος για μια εβδομαδα,πολυ ωευρικος εως εκνευρισμενος συναιχεια και γεματος εναιργεια που δεν ηξερα που να την καταναλωσω,ετσι ο γιατρος μου αλλαξε την αγωγη και τωρα παιρνω ρισπερτναλ,εφεξορ,τεγκρετο λ,ντεπακιν και παλι εδω και 1,5 χρονο ειμαι καλα αλλα αναρωτιεμαι ποτε θα ερθει το επομενο?μπορω εγω να κανω οικογενια?μπορω να επειστρεψω?