θέλω να μεταφέρω μία εμπειρία που είχα με την αδερφή μου, να χτυπήσω καμπανάκια στους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σε άτομα που αντιμετωπιζουν ψυχολογικά προβλήματα.
Εμένα λοιπόν ποτέ δεν πήγε το μυαλό μου οτι αυτή η κοπέλα είχε προβήματα, την θυμόμουν απο παλιά στην εφηβεία της αλλα και αργότερα (εγώ είμαι πιο μικρή) να μην καταλαβαίνει τίποτα, ήταν πολύ δυναμική, έκανε αυτό που ήθελε και γενικά ήταν πολύ θαραλέα!Ξαφνικά μου ανακοίνωσε οτι έχει φτάσει στο σημείο να μην μπορεί να βγεί έξω απο το σπίτι... έπεσα απ τα σύννεφα, δεν το πίστευα,ποιός?η αδερφή μου, η τόσο δυναμική έπαθε τέτοιο πράγμα?
Όταν κάθισα και σκέφτηκα ανακάλυψα οτι κάποιες φορές , κάποια πράγματα που φαινόντουσαν περίεργα....είναι πολύ ύπουλο όμως δυστυχώς.
Οι ίδιοι ξέρουν και κρύβουν καλά το πρόβλημά τους!
Εδώ δεν θέλω να λύσω τα ψυχολογικά της, ευτυχώς έχει απευθυνθεί σε ειδικό ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΕΙΝΑΙ οτι αν καταλάβουμε την οποιδήποτε,μια περίεργη συμπεριφορά, πρέπει να δραστηριοποιηθούμε!Να προλάβουμε πριν προχωρήσει και γίνει μετά πολύ δύσκολο.
Σε άλλες εποχές δεν θα καταλαβαινε κανείς -ούτε ο ίδιος- τι συμβαίνει, τωρα όμως πια είναι προβλήματα που όλο και κάποιος τα αντμετωπίζει σε μια οικογένεια, ελιναι συχνό "φαινόμενο"
Τα μάτια μας ανοιχτά,είναι κρίμα να χάνεται η ζωή μέσα απο τα χέρια μας, είναι κρίμα να χάνουμε τις ωραίες στιγμές στη ζωή. Ας βοηθήσουμε όσο μπορούμε, ας δίνουμε λίγο σημασία παραπάνω στο διπλανό μας.