Εμένα τελικά ποιο είναι το προβλημά μου;
Μπήκα σε αυτό το site σε μια φάση της ζωής μου που η δίαιτα μου είχε γόνει έμμονη ιδέα. Μετά σας έχασα για λίγο και τώρα να μαι πάλι να αναρωτιέμαι.
Ας πάω λίγο πιο πίσω
Εγώ μια φορά και έναν καιρό, όχι πολύ πίσω στο παρελθόν ήμουν τέρας αυτοπεπίθησης. Τέρας όμως!1,63, 75 κιλά και αισθανόμουν μια χαρά, τα είχα καλά με τον εαυτό μου και την εμφάνιση μου και αυτό έβγαινε και προς τα έξω μια μικρή μπουλούκα απόλυτα ισορροπημένη... και ξαφνικά έχασα την μπάλα!
Ερωτεύτηκα και με τον φίλο μου είπαμε να χάσω κάποια κιλά, σε φάση να με βοηθήσει. Ξεκίνησα χαλαρά καί χωρίσ να καταλάβω σε ποιο σημείο έχασα τον έλεγχο. Μου έγινε έμμονη ιδέα. Το φαγητό μου προκαλούσε τρομερό άγχος. Έκανα υποθερμιδικές δίαιτες και εξαντλητική γυμναστική. Όσο μεγάλωνε το άγχος τόσο πιο αφύσικα αντιδρούσα. Έφτασα 61 κιλά και ήθελα να χάσω άλλα 5. Και δεν μπορούσα...
Για μέρες δεν έτρωγα και μετά έτρωγα απίστευτες ποσότητες φαγητού σε σημείο να κάνω εμετό.
Πήρα πίσω 5 κιλά και είμαι πάλι σε δίαιτα. Πάλι έρχονται μέρες που κυλάω και τρώω σε σημείο που δεν μπορώ να αναπνεύσω. Με βλέπω και αισθάνομαι άσχημη πρησμένη χοντρή. Το φαγητό είναι συνέχεια στο μυαλό μου, μου προκαλεί πανικό. Ακόμα και όταν τρώω αυτά που πρέπει να φάω από την διαιτολόγο έχω τύψεις μετά....
Δεν ξέρω αν πρέπει να γράφω στην βουλιμία ή στην παχυσαρκία, προς το παρόν γράφω και στα 2.
Έκανα το τεστ και σκόραρα 40.... και εκόμα δεν έχω καταλάβει ποιο είναι το πρόβλημα μου.
Μα γιατί να φοβάμαι την ώρα τπυ φαγητού;