the 2sweet2b4go10 case....
να μαστε παλι εδωωωωω...
οι μονιμοι και παλιοι θαμωνες, θελω να ξερετε οτι παντα παρακολουθω το φορουμ και την εξελιξη σας ακομα κι οταν δεν γραφω για καιρο..
ΕΓΩ τωρα...
εχει καιρο πολυ, απο τοτε που αρχισα τη μουρμουρα για την "καθισμενη" μου διαθεση, που περναω διαφορες φασεις που ειναι "καπως".....
χονδρικα πρεπει ναναι περιπου απ τις αρχες του χειμωνα...εχει μαλιστα καποιους ΜΗΝΕΣ που δεν ειχα ζυγιστει καθολου γιατι ετρωγα κανονικα, χωρις υπερβολες, αλλα κανονικα οχι περιορισμενα και φοβομουν πολυ σοβαρα για το αποτελεσμα...μ επιασε και ο στρουμφοκαμιλισμος και σκεφτομουν οτι αν δω κατι δυσοιωνο και στην ζυγαρια δεν θα μπορεσω να ανταπεξερθω στην σοβαροτητα της καταστασης...
στην ολη καθισμενη μου διαθεση , ειχα να αντιμετωπισω και διαφορα προσωπικα θεματα που με ζοριζαν και με εριχναν, που απεδιδα (οπως πολλοι απο μας) στα περιττα κιλα μου και μπερδευομουν και γινομουν ακομα πιο χαλια....
κι εκει εκανα την σκεψη οτι ΙΣΩΣ το πιο ευκολο θα ηταν να αποφευγουμε τις τριβες και τις εντασεις οσο ειμαστε σε μια κρισιμη φαση της προσπαθειας....ακριβως οπως οι αλκοολικοι..εχω την εντυπωση χωρις να μαι και σιγουρη, οτι στην φαση της απεξαρτησης, δεν ενδεικνεινται οι προσωπικες σχεσεις (ερωτικες ας πουμε) γιατι οι εντασεις που μπορουν να προκυψουν, μπορουν να απορρυθμισουν εντελως τον αλκοολικο....ε αυτο ακριβως ενοιωθα κι εγω λοιπον....οτι καθε τι που συναισθηματικα με κλονιζε , με απορρρυθμιζε εντελως και στο θεμα της προσπαθειας....
αλλα δεν μπορουμε να ζουμε σε παρενθεση γμτ, μπορουμε? το θεμα ειναι να να ζουμε και μια φυσιολογικη ζωη ταυτοχρονα...εκτος αν παραδεχτουμε οτι ειμαστε φρικια χρηζοντα νοσηλειας και πρεπει να ζουμε σε θερμοκηπια μεχρι να δουμε τι θα γινει το χαλι μας....
αυτα μεσες ακρες για το διαστημα αυτο...
περνουσε ο καιρος λοιπον, εκανα οτι μπορουσα, ΔΕΝ εκανα οτι δεν μπορουσα, και περιμενα (και περιμενω) να ερθει το πληρωμα του χρονου και να νοιωσω οτι θελω να χασω κι αλλα κιλα....
πριν λιγες μερες, η αγαπημενη μου τραπεζα, με επιβραβευσε για τις προσπαθειες μου να την κανω πλουσια, με τι λετε??????
με μια ολοκαινουργια ηλεκτρονικη ζυγαρια ακριβειας!!!!!!!
η δικη μου ειναι αναλογικη, παλια και μικρη των 120- κιλων, αυτη ειναι των 150 και ακριβειας.
το θεωρησα μηνυμα εξ ουρανου για να ανεβω (τουλαχιστον)
και σημερα το πρωι ΑΝΕΒΗΚΑ κατευθειαν στην νεα ζυγαρια..
αρχικα μου ρθε κατι, γιατι η νεα ζυγαρια με εδειξε +2 κιλα απο την τελευταια ζυγιση πριν κατι μηνους στην παλια....
σκεφτηκα οτι ειναι λογικο μετα τοσους μηνες μασας να εχω παρει κι αντε παλι λιγο πισω.....
μετα ομως σκεφτηκα ο φωστηρ ν ανεβω και στην παλια ΜΠΑΣ κι εχουν διαφορα...και ω του θαυματος, οντως η παλια με δειχνει 2 κιλα μειον!!!!!!!
εχω λοιπον και ευχαριστα και δυσαρεστα...
τα δυσαρεστα ειναι οτι δεν εχω χασει κιλα εδω και καιρο (η εβαλα και τα ξαναχασα, δεν ξερω...),οτι η καλη η ζυγαρια με δειχνει βαρυτερη, αλλα πρεπει σε αυτη να συνεχισω γιατι δειχνει και τα γραμμαρια κι ειναι πολυ βοηθητικο αυτο....
να ρωτησω και κατι..νομιζετε οτι υπαρχει περιπτωση να "χανει" μια ηλεκτρονικη ζυγαρια καλης μαρκας, η να το ξεχασω?
τα ευχαριστα ειναι οτι δεν εχω παρει γραμμαριο μετα απο μηνες κανονικου φαγητου και μαλιστα μετα απο καθοδικη πορεια 19 κιλων κι αυτο σημαινει οτι κατι εχω κανει σωστα κι εγω σ αυτη τη ζηση, οτι μπορω πλεον να θεωρησω οτι εκανα μια συντηρηση καποιων μηνων (κατι που σταθεροποιει τα χαμενα κιλα) οτι καταφερα ν ανεβω στη ζυγαρια και παλι κι οτι ΙΣΩΣ προσεξω περισσοτερο με την διατροφη μου τωρα που δεν εχω να κερδισω χαμενο εδαφος.....
αααυτααααα
τα λεμε;)