Το προβλημα αυτο με απασχολει εδω και αρκετες βδομάδες. Δεν μου εφτανε η κοινωνικη φοβια εχω τωρα και αυτο. Λοιπον ωρες ωρες κολλάω άσχημα σε κακες σκέψεις και κακα σεναρια που μπορει να συμβούν σε μενα ή σε δικους μου. π.χ ακούω στις ειδησεις μια κακη ειδηση και μετα κολλάω για ωρα τι θα εκανα αν συνεβαινε σε μενα η σε καποιο δικο μου πρόσωπο. Το μυαλο μου περνει φωτια ειναι πολυ επώδυνο όλο αυτό. Με αποσπά για ωρες καθε μερα... Επίσης τρωω και άλλα κολλήματα. π.χ οταν διαβαζω κατι και ενω το έχω καταλαβει κατι με ωθει να το ξαναδιαβάσω και δευτερη και τριτη και τεταρτη φορά. Είναι πολυ κουραστικο αλλα δεν μπορω να το πολεμήσω. Για ωρες καθε μερα το μυαλο μου γυροφερνει σε κακες σκεψεις και κακα φανταστικα σεναρια που πολλες φορες η σκέψη αυτη με οδηγει σε πανικό. Ιδρωνω από την αγωνια, για τετοια κατασταση μιλάμε. Προσπαθω να το πολεμησω αλλα νιώθω ανίσχυρος. :( Ειναι ΠΟΛΥ κουραστικο ολο αυτο και εξαντλητικό. Πώς πολεμαται?? Υπάρχει καποια φαρμακευτικη αγωγή που να καταπολεμαει ουσιαστικα ολο αυτό? Το εχει κανας αλλος? Ειναι πολυ επώδυνο. ΠΙΟ ΕΠΩΔΥΝΟ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΦΟΒΙΑ-ΑΓΟΡΑΦΟΒΙΑ. Λέω για να σας δώσω να καταλάβετε αν ειχα να διαλέξω ποιο από τα δύο θα μπορουσε να θεραπευτει με μαγικο τροπο θα προτιμουσα να απαλλαγω από ολες αυτες τις σκέψεις που μου τρυπανε το μυαλό και με κουράζουν. Γιατι κανω αυτες τις σκέψεις?? Ειναι φυσιολογικο ή μηπως ειμαι παραφρων και δεν το ξερω??