ΠΟΣΟ ΜΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ
Μεγαλώνοντας και παρακολουθωντας τη πορεια μου ,προσπαθω να καταλάβω τι φταιει κι ενω ξερω ολους τους κανονες για υγιεινη διατροφη ,και τους ακολουθω ζω με στερησεις δηλ , βαζω φρενο ,νοιαζομαι για μενα ανακαλυπτω πως ενας λογος που δεν νικαω τη ζυγαρια ειναι μαλλον το αλκοολ .Και δε μιλαμε για τεραστιες ποσοτητες ουτε εξαρτησεις .Υποπτευομαι πως ειναι θεμα μεταβολισμου ,πως τον επηρεαζει τελικα .
πχ καθημερινοτητα
7.30 ξυπνηστε
8.00 τρεξε
9.00 γραφειο
6.00 στο σπιτι περιμενουν πολλα ετοιμασε φαγητο -συμάζεψε -βαλε πλυντηρια -απλωσε - προσεχε να σαι κι ομορφη
ωρα 11 (πρεπει να κανεις μπανιο να ετοιμαστεις για αυριο)
Αυτο που θέλω ειναι ενα ποτο με κλειστα τα πάντα -φωτα -tv-laptop - και μετα θελω κι αλλο .
μετα θελω να ζαλιστω και να κοιμηθω .
ενοχη ....ολη μερα παλεβες με τη διατροφή ....ποια χημική διαιτα θα πιασει και σε ποιον κίνδυνο με βάζω ?
Δε μπορω να αλλαξω τη συνηθεια ειμαι στο σταδιο που πιστευω πως ειναι δικαιωμά μου και μου αξιζει
ομως ετσι δεν εχω αποτελεσματα σε καμια διαιτα .
ειμαι στο τριτο κρασι (με σοδα ....τα καταφερα )δε σκεφτομαι καθολου βαρυ αλκοολ (γιουπι ) αλλα δε τολμω να σκεφτω πως σε ενα συγκεκριμενο προγραμμα διατροφής θα πρεπει να απαρνηθω τη δικη μου απολαυση τη μοναχικη μου στιγμη για ενα ροφημα απο μαιντανο και ανιθο .
τι κανουμε ..... η ζυγαρια εχει χτησει τα τοιχη της και φωναζει πως υπαρχει προβλημα στο μεταβολισμο .
αυτη την εποχη μειωνω τους υδατανθρακες και ηδη με το λιγο κρασι αισθανομαι εξαντληση
αισθανεται αλλος ετσι?