Γεια σας,
εχω γραψει και στο φορουμ υποδοχης γι' αυτο θα προσπαθησω να μην πω τα ιδια.
ολα ξεκινησαν πριν απο 2 χρονια περιπου. χωρισα και με επιασε καταθλιψη και εγωισμος. οχι πως η σχεση μας ηταν τιποτα το σοβαρο, παιδια ημασταν, ενα αθωο φλερτ ηταν ομως εμενα με πηρε πολυ απο κατω. του ζητησα εγω να χωρισουμε γιατι καταλαβα πως δεν ενδιαφεροταν στ' αληθεια για μενα αλλα για την φιλη μου. απο τοτε μου μπηκε η ιδεα πως ειμαι παχουλη και πως πρεπει να χασω κιλα, βλεπετε η φιλη μου ειναι παρα πολυ αδυνατη γιατι και αυτη εχει ανορεξια, ετσι πιστεψα πως αυτος ισως δεν με ηθελε για το βαρος μου....
επισης ο κολητος μου συνεχεια με κοροιδευει παντα σχετικα με το φαι, τα κιλα..
δεν μπορω να καταλαβω τι εχω.. μερικες μερες δεν θελω να τρωω τιποτα γιατι φοβαμαι πως οτι και να φαω θα παρω βαρος. σε οτι φαω βλεπω πρωτα τις θερμιδες και προσεχω πολυ την ποσοτητα που θα φαω.
μερικες φορες ομως βγαινω εχτος εαυτου. μπορει να νιωθω φουσκομενη αλλα θα συνεχισω να τρωω και μετα θα τα κανω ολα εμετο... σχεδον καθε μερα κανω εμετο ειτε φαω πολυ ειτε οχι..
αν και μερικοι μου λενε πως εχω αδυνατισει εγω αυτο δεν το βλεπω και συνεχιζω να πιστευω πως πρεπει να χασω και αλλα κιλα. πιστευω πως ειμαι αρκετα παχουλη και οταν με βλεπω στον καθρεφτη δεν μου αρεσει αυτο που βλεπω..
σκεφτηκα ακομα και την χρηση φαρμακων για απωλεια βαρους ομως δεν ξερω απο αυτα και φοβαμαι μην εχουν αλλες επιδρασεις..
οπως ειπα και στο φορουμ υποδοχης εχω εξετασεις αυτο το διαστημα και δεν θελω να νιωθω κουρασμενη.. πρεπει να τα παω καλα.. αυτος ειναι ο μονος λογος που προσπαθω να τρωω..απλα για να εχω δυναμεις.. αν δεν ηταν οι εξετασεις μου δεν θα με πειραζε καθολου και να μην ετρωγα.. =(
το θεμα ειναι πως οτι και να εχω τελικα δεν ξερω αν θελω να κανω κατι να το ξεπερασω.. εγω αυτο που θελω ειναι απλα να χασω κιλα..πολλα κιλα...
ειμαι βουλιμικη? ανορεξια δεν εχω παντος γιατι κοκαλιαρα δεν ειμαι.....