Είμαι η marvely 24 χρονών από Αθήνα.. Χάρηκα πολύ που έμαθα για την ύπαρξη αυτού του site και θα προσπαθήσω κ εγώ να βοηθήσω μιας και χωρις τρελές δίαιτες μέσα σε ένα χρόνο έχασα 20 κιλά και συνεχίζω..
Πάντα είχα παραπανίσια κιλά αλλά δε με έννοιαζε ιδιαίτερα... Πολλές φορές ζήλευα όλες αυτές τις αδύνατες και τα βαζα με τον εαυτό μου που δεν μπορουσα να ράψω το στόμα μου αλλά αμέσως το ξεχνούσα!!!
Τον τελευταίο χρόνο τρώω τα πάντα αλλά με μέτρο... ακόμη κ γλυκό μια φορά την εβδομάδα, και ψωμί και λαδερά κ όλα. Πάντα όμως το βραδυνό μου είναι πριν τις 9 το βράδυ, πίνω πολύ νερό και... τρώω λεμόνια!!!!! Ναι ξέρω είμαι τρελή αλλά πέραν του ότι τρελαίνομαι είναι το τέλειο λιποδιαλυτικό σε συνδυασμό με 1 κούπα πράσινο τσάι τη μέρα. Δε χρειάζεται να παιθάνουμε της πείνας για να αδυνατίσουμε... να το βάλουμε στο μυαλό και να ακολουθήσουμε 2-3 πραγματάκια...
Καλά τα λέω βασικά αλλά εδώ και 2 εβδομάδες κ εγώ το χω ρίξει στην Atkins γιατί το χάλασα το προγραμμά μου για λίγο καιρό.. ευτυχώς πήρα μόνο ένα κιλό το οποίο το έχασα αμέσως. Επίσης πίνω τα χαπάκια Xs της Powerhealth με τα οποία χάνεις τρελούς πόντους!!! Μέσα σε 2 εβδομάδες έχασα 3 πόντους στη μέση και 5 στην περιφέρεια!
Αυτά εν συντομία , ελπίζω να γνωρίσω πολλούς από σας και να βοηθήσω όπως και να βοηθηθω!! φιλιά!!