Σας ανακάλυψα μόλις σήμερα και έκανα εγγραφή αμέσως!
Πολύ μου άρεσε το περιβάλλον.
Λοιπόν θέλω να μου λύσετε μια απορία αλλά ας συστηθώ πρώτα
Είμαι η ʼννα, 25 χρονών με ύψος 1,70 και κιλά 88.
Υπέρβαρη ήμουν πάντα ωστόσο τους τελευταίους μήνες αγγίζω τα όρια της παχυσαρκίας.Έχω κάνει δίαιτα κάποιες φορές αλλά δεν την κρατούσα για πολύ,προφανώς την βαρίομουν. Το πρόβλημα μου αυτή τη στιγμή είναι ο άθλιος μεταβολισμός μου. 'Οτι και να κάνω η ζυγαριά παραμένει κολλημένη και συχνά ανεβαίνει! Είναι τρελό.
Κάνοντας δίαιτα για ένα μήνα χάνω 1-2 τις πρώτες μέρες και μετά κολλάω και μετά (χωρίς να παρεκτραπώ!) παίρνω 2-3!
Δεν κάνω χημικές ή express δίαιτες και γενικά ούτως ή άλλως δεν τρώω πολύ. Προτιμώ τα λαχανικά,ψάρια,πολύ αραιά κρέας, μερίδες κανονικές. Τα λάθη μου τα εντοπίζω..δεν τρώω πρωινό και έχω αδυναμία στα γλυκά,(τα οποία όμως τα κόβω στη δίαιτα τελείως γιατί όταν είναι πιο ισσοροπημένη η διατροφή μου δεν τα έχω σχεδόν καθόλου ανάγκη)
Τι να κάνω για να ενεργοποιηθεί ο μεταβολισμός μου??
Δυστυχώς με ρίχνει ψυχολογικά το να προσπαθώ χωρίς αποτέλεσμα κι έτσι τα παρατάω. Είναι δυνατόν να με παχαίνουν συγκεκριμένες τροφές?Πχ έχω την εντύπωση οτι το ψωμί παρόλο που μ'αρέσει είναι ύπουλος εχθρός!
Ξέρω οτι η γυμναστική βοηθάει αλλά εκτός του οτι δεν έχω χρόνο τις καθημερίνες, κουράζομαι εύκολα και η πίεση μου χτυπάει κόκκινο(πάντα ανέβαζα πίεση-τώρα με 20 παραπανίσια κιλά γίνεται χειρότερο)
Ελπίζω να μη σας ζάλισα και ζητώ συγνώμη αν υπάρχει ήδη παρόμοιο θέμα και δεν το βρήκα για να γράψω εκεί.
Ευχαριστώ.