-
χαιρομαι που σας βρήκα
Καλημέρα.
Πραγματικά χαίρομαι που σας βρήκα και συγχαρητήρια για την προσπάθεια σας.
Τα τελευταία 14 χρόνια έχω πάρει πολλά κιλά με αποκορύφωμα πέρισυ το Δεκέμβριο όπου έφτασα τα 104!(είμαι 1,67 και 30 χρονών).Περιττό μάλλον να σας πω πως αισθανόμουν.
Τότε όμως δημιουργήθηκε ένα πρόβλημα υγείας και όλα άλλαξαν...εγώ άλλαξα.
Αρχισα να σκέφτομαι περισσότερο με τη λογική και λιγότερο με το στομάχι.
Σήμερα είμαι 81 κιλά και προσπαθώ να φτάσω τα 70 που είναι ο στόχος μου.
Δεν ήταν και δεν είναι εύκολο...έχω κάνει άπειρες δίαιτες όλα αυτά τα χρόνια και οτι έχανα ,το ξαναέπαιρνα αμέσως.
Απλά νομίζω οτι αυτή τη φορά έγινε αυτό το μαγικό "κλικ"
Ευχαριστώ για την παρέα.
-
Καλώσήρθες ναταλι
Ελπίζω να μην προσπαθέις να χάσεις το βάρος με μια από όλες αυτές τις μαγικές δίαιτες ΄τύπυυ χημικές αλλά με σωστή διατροφή. 10 κιλά δεν είναι πολλά, μπορείς μέσα σε 3 μήνες ή και λιγότερο να τα χάσεις με διατροφή και μετά να μην τα ξαναβάλεις με μια καλή συντήρηση
Καλή επιτυχία
-
Καλώς ήρθες κι απο μένα.
Αυτό το μαγικό "κλίκ" προσπάθησε να το κάνεις να κρατήσει. Κι αν σου ξεφεύγει καμμιά φορά, μην το βάζεις κάτω!!!!
Φιλιά και καλή επιτυχία.
-
Καλως ήρθες Νάταλι.
Έχεις ήδη κάνει μεγάλη πρόοδο και σου εύχομαι καλή επιτυχία στη συνέχεια. :)
Φιλιά
-
καλως μας ηρθες και καλη διαμονη!!..για οτι θελησεις ειμαστε εδω!
-
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ natali,στην παρέα μας!!!!ΜΠΡΑΒΟ για τα αποτελεσματα που εχεις και καλη δυναμη για την συνέχεια που ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι εντυπωσιακη ,ειδικα τωρα που απεκτησες τοσους φιλους ,προθυμους να σε στηριξουν !!φιλακια!!!!!!
-
KALOS HRTHES NATALI!!!
ENA MEGALO MPRABO GIA TO KLIK!!!!
EINAI POLI SPANIO!!!!
TO PROBLIMA OLON EINAI AYTO TO KLIK,TO OPOIO OI PERISSOTEROI DEN TO KATAFERNOYME SXEDON POTE!!!
EYXOMAI TO PROBLIMA YGEIAS NA EXEI KSEPERASTEI !!!!
EYXOMAI EPISIS NA SYNEXISEIS ME AYTH THN DYNAMI MAXRI TO TELOS!!!
EMEIS EIMASTE EDO OTI XREIASTEIS!!
FILIA!!
-
Σας ευχαριστώ πολύ για το ζεστό καλωσόρισμα!
Dexa ευτυχώς το πρόβλημα υγείας δεν υπάρχει πια..
Ελπίδα, αυτές τις "μαγικές δίαιτες" που αναφέρεις τις δοκίμασα στο παρελθόν(μιας και όπως είπα έκανα πολλές απόπειρες να αδυνατίσω..)αλλά τα αποτελέσματα τους ήταν παροδικά.
Αυτή τη φορά άλλαξα τρόπο σκέψης και διατροφής.
Προσπαθώ και τρώω υγιεινά αλλά επειδή δεν μπορώ να κόψω παλιές αγάπες όπως π.χ την πίτσα...σκέφτηκα το εξής.
Αντί να παραγγείλω από έξω πίτσα,1 φορά το μήνα φτιάχνω μόνη μου στο σπίτι με γαλοπούλα και τυράκι με χαμηλά λιπαρά.Ετσι και τρώω πίτσα και δεν παίρνω τρελές θερμίδες.
Επίσης έχω ανακαλύψει γλυκάκια light και όταν ζηλέψω πραγματικά γλυκό (πραγματικά όμως! γιατί παλιά έτρωγα όποτε το θυμόμουν...) φτιάχνω μόνη μου και δεν αγοράζω πάστες.
Αλλωστε αυτή είναι και η μοναδική φορά που τα κιλά μου τα χάνω αργά (περιπου 3 κιλά το μήνα) και όχι όπως παλιότερα 5-6 το μήνα και μετά τα έπαιρνα διπλά...γιατί αισθανόμουν οτι στερούμαι...
τώρα δεν νιώθω οτι στερούμαι αλλά οτι βάζω μικρά όρια και μικρούς στόχους στον εαυτό μου.
Χαίρομαι που με καταλαβαίνετε και νιώθω εδώ μέσα οτι δεν χρειάζεται να απολογηθώ για τα παραπάνω κιλά μου...
θα τα χάσω και τα υπόλοιπα σιγά σιγά και με τη βοήθεια σας!
-
Μπραβο βρε natali!!
Εχεις βρει τις ιδανικες λυσεις !!
Τυχαιο ειναι οταν παλιοτερα μαγειρευαν οτι ετρωγε μια οικογενεια ,απο το φαγητο μεχρι το γλυκο ,η υγεια ηταν πολυ καλητερη,και τα κιλα πολυ λιγοτερα?!
Κανεις την καλυτερη δουλεια!!
Συνεχισε ετσι ,και εαν θελεις δωσε καμια συνταγουλα και σε εμας για κατι γρηγορο και νοστιμο και υγειηνο φυσικα ,ειτε φαγητο ειτε γλυκο!!
ΦΙΛΙΑ!!!