Originally posted by kasssan
Σας ευχαριστώ ειλικρινά για την υποστήριξη. Δεν έχω ξαναμιλήσει ποτέ, άλλωστε ο περίγυρός μου είναι αυτό που τα περιοδικά ονομάζουν "beautiful people" και κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πόσο παγίδα είναι αυτή η κατάσταση. Ότι δεν έχει λογική, αλλά είναι σαν...την κλειστοφοβία, που μπορεί να νιώθεις ότι θα πεθάνεις και ότι θα σε πλακώσουν οι τοίχοι, και να είσαι ένα κατά τα άλλα απόλυτα λογικό όν.
Ειλικρινά, κι εγώ, μέχρι τώρα, πίστευα ότι οι άνθρωποι δεν με έκριναν μόνο από την εμφάνιση, κι ότι ούτε είμαι πια και σε τέτοια κατάσταση που να αποτελεί τόσο σημαντικό εμπόδιο.
Μάλλον λόγω συγκυριών έχω πέσει σε τρελές περιπτώσεις, που διαρκώς αποδεικνύουν το αντίθετο. Ψάχνω να βρω έναν άντρα έξυπνο καλλιεργημένο και με χιούμορ, (εντάξει, και σχετικά εμφανίσημο, ομολογώ, ντρέπομαι αλλά το παραδέχομαι, αλλά το σχετικά έχει ένα τεράστιο εύρος και εν πάσει περιπτώσει, ουδέποτε ενδιαφέρθηκα για τους κοιλιακούς ή τα ζυγωματικά ενός άντρα!!!!), και νιώθω ότι ψάχνω το άγιο δισκοπότηρο!!!!
Τέλος πάντων, κορίτσια, χαίρομαι ειλικρινά που μπήκα στην παρέα σας, ελπίζω να σας γνωρίσω από κοντά κάποια στιγμή, και θα θελα να με ενημερώσει κάποια για αυτά τα sticker-ακια που έχετε, για το ΒΜΙ σας και πως το παρακολουθείτε.
Και τι κάνει η καθεμία για να χάσει βάρος.
Νομίζω ότι πραγματικά αυτό που μου χρειάζεται είναι...το δικό σας group therapy αλλιώς θα μου στρίψει!!!
Το μαιλ μου είναι
[email protected] όπως και το msn μου αντιστοίχως. Όποια θέλει θα χαρώ πολύ να μιλήσουμε. Επίσης, ΄θα θελα να ρωτήσω τη fifika για το δακτύλιο καποιες λεπτομέρειες.
Καλως σας βρήκα λοιπόν.