Για σε όλους σας, σας βρήκα τυχαία σερφάροντας στο ιντερνετ και είπα να γραφτώ.
Διαβάζοντας πολλά από αυτά που γράφετε με έπιασε μια θλίψη μια στεναχώρια.. διάβασα για κέντρα αδυνατίσματος για δαχτυλίους στο στομάχι για χάπια και ανατρίχιασα! είπα με το μυαλό μου μα τόσο πολύ έχουμε ξεφύγει από τη φύση μας? έχουμε γίνει έρμαια των διαφημίσεων σε όλους τους τομείς της ζωής μας.
Στο τι θα φάμε αφήνουμε να κανονίσουνε οι μεγαλοεταιρείες των φαστ φουντ και όχι μόνο.. στο τι θα πιούμε τα τραστ των καφέδων μέχρι καφέ με αυγό βγάλανε...έλεος....στο πως θα ζήσουμε ε...καλά οι σαπουνόπερες!!!! στο πως θα αδυνατίσουμε? μα τα κέντρα αδυνατίσματος φυσικά...αν και τώρα έχουν μπει και οι γιατροί στο παιχνίδι οι οποίοι ξεχάσανε ότι διάλεξαν λειτούργημα και οι περισσότεροι από αυτούς το έριξαν στο μάρκετινγκ! κ.λ.π κ.λ.π κ.λ.π. κ.λπ.....με πολλές τελίτσες.
Έχω μια τρέλλα με τη διατροφή νομίζω ότι είναι το κλειδί για καλύτερη ζωή. Έτσι λοιπόν ψάχνοντας δοκίμασα διάφορες δίαιτες πριν 15 χρόνια έγινα χορτοφάγος και είδα μεγάλη αλλαγή γενικά στον οργανισμό μου.
Αλλά πάλι το έψαχνα ένοιωθα ότι υπήρχε και κάτι που μου διέφευγε και βρήκα τη μακροβιοτική δίαιτα η οποία και αυτή με βοήθησε πολύ όμως δεν μπορούσα να κολλήσω εκεί διότι εγώ λάτρευα τα φρέσκα φρούτα και εκεί ότι τρώνε το τρώνε στον ατμό και δεν τρώνε και όλα τα τρόφιμα..οπότε τα παράτησα και συνέχισα το ψάξιμο έως ότου βρήκα την ωμοφαγική (χορτοφαγία), όπως το ακούτε.
Και είπα α πα πα πα εδώ θα πεινάσουμε... ρε αυτοί είναι τρελλοί, αλλά καθώς διάβαζα σε ένα Αμερικάνικο σιτε για τις οφέλειες αλλά και αφού κυρίως είδα φωτογραφίες φαγητών τρελλάθηκα!!!
Δεν υπάρχει παχύσαρκος ωμοφάγος πουθενά στον κόσμο? δεν αρρωσταίνουνε?δεν νοιώθουν ότι τους λείπει τίποτα? τρώνε τον άπακο? Με φυσικό τρόπο? γίνονται καλά από πάρα πολλές αρρώστειες? και δεν πουλάνε συμπληρώματα διατροφής η κάτι τελοσπάντων? Ε!!! αυτό είναι για μένα είπα! Παρήγγειλα βιβλία και έπεσα με τα μούτρα αλλά δεν τα έβγαζα πέρα παρά όλα αυτά όμως ακόμα και με ότι κατάφερα μέσα από τα βιβλία είναι καταπληκτικό το τι αλλαγές είδα στον οργανισμό μου πρώτο και κύριο έχω τόση ενέργεια που νοιώθω ότι είμαι η βιονική γυναίκα..Μη γελάτε..γιατί αν δοκιμάσετε ωμοφαγία θα γελάμε μαζί μετά...στο εξωτερικό κάνουν σεμινάρια και σε μαθαίνουν πως να μαγειρεύεις με αυτό τον τρόπο και το καλοκαίρι που επισκεύτηκα τη θεία μου στην Καλιφόρνια παρακολούθησα ένα και μου άλλαξε τη ζωή! Έμαθα ότι χρειαζόμουνα που έλειπε από το παζλ.
Το μόνο που έχω να σας πω είναι ανασκουμπωθείτε, ψάξτε, ενημερωθείτε και με λίγα λόγια αν δεν κάνετε κάτι εσείς για τον εαυτό σας μην περιμένετε από τους γιατρούς και όλους όσους ψάχνουν για κορόιδα να σας σώσουν από την παχυσαρκία η από ότι άλλο πρόβλημα αντιμετωπίζετε. Τα προβλήματά μας μόνοι μας τα δημιουργούμε και μόνο εμείς μπορούμε να τα λύσουμε.
Συγγνώμη αν σας έπιασε στο μονότερμα αλλά μου μαυρίσατε τη μέρα με αυτά που γράφετε...