μήπως καποια ...ή κάποιος :Ρ γνωρίζει ποιο είναι αυτό το βιβλίο που φενεται επάνω δεξιά στην αρχική σελίδα αυτού του site? θα ήθελα να το αγοράσω αλλά δε μπορώ να δω λεπτομέρειες...μόνο την λέξη Βουλιμία...
Printable View
μήπως καποια ...ή κάποιος :Ρ γνωρίζει ποιο είναι αυτό το βιβλίο που φενεται επάνω δεξιά στην αρχική σελίδα αυτού του site? θα ήθελα να το αγοράσω αλλά δε μπορώ να δω λεπτομέρειες...μόνο την λέξη Βουλιμία...
άκυρο παιδιά, το βρήκα...σορρυ αλλά δεν έχω ακομη εξικιωθεί καλά με το site
Δεν πειραζει βρε κοπελια!!!
Αμα καταφερεις να το παραγγειλεις να μας πεις και εμας πως γινεται .
Καμια φορα για να κανεις κατι στο ιντερνες ειναι σκετη ταλαιπωρια .
ΦΙΛΙΑ!!!!!!
Εμένα gilie μου άρεσε περισσότερο το "Οι γυναίκες που τρώνε πολύ"..Είναι η αληθινή ιστορία μιας γυναίκας που έκανε θεραπεία για την βουλιμία της και όλα τα στάδια της θεραπείας...Πραγματικά πολύ ωραίο...
Παραγγέλνω βιβλία από internet από την protoporia.gr ή από τον eleftheroudaki. Είναι πολύ εύκολο dexa!Για εσάς εδώ που χειρίζεστε το forum τόσο καλά δεν θα είναι δύσκολο!Τα φέρνουν και στο σπίτι και πληρώνεις με αντικαταβολή..Παιχνιδάκι σας λέω..
Καλημέρα! Εγώ έχω διαβάσει το πρώτο βιβλίο, το "Βουλιμία" και το θεώρησα πολύ καλό. Τουλάχιστον με βοήθησε αρκετά. Να σημειώσω ότι το πήρα από ένα βιβλιοπωλείο και ο υπάλληλος με κοίταγε με ύφος "αχ την καημένη"!!! Δηλαδή αν έπαιρνα ένα βιβλίο με τίτλο 'Ο μανιακός δολοφόνος' θα με κοίταγε με τρόμο??!! :D
θέλω και εγώ να τα πάρω...δεν έχω προβλημα...ας σκεφτεί ότι θέλει ο/η υπάλληλος...θα τα βρω λέτε στον Ελευθερουδάκη στη Πανεπιστημίου?... την Δευτέρα θα πάω να τα πάρω... :)
λοιπόν είπαμε Βουλιμία και οι γυνάκες που τρώνε πολύ...ξέρετε κανένα άλλο?