Γεια σας διαβαζω καιρο τα μην. στο φορουμ αλλα δυσκολευομουν να γραψω δεν ξερω γιατι!Τον τελευταιο καιρο εχω αρχισει να αγανακτω με τον εαυτο μου ειμαι 1.53 κ 42 κιλα θελω να χασω κ αλλα κιλα παρολο που μου λενε πως ειμαι αδυνατη εγω θελω να αδυνατισω κ αλλο διοτι το προβλημα μου ειναι πως παρολο που δεν εχω καθολου κοιλια τα ποδια μου ειναι αδυνατα εχω προβλημα στην περιφερεια μου ειναι η κατασκευη μου ετσι δεν χερω τι να κανω ποσα κιλα πρεπει να χασω???εχω αρχισει να παιρνω καθαρκτικα(οχι πολυ συχνα)τρωω μια φορα την ημερα κ λιγες θερμιδες κ θα αρχισω κ γυμναστηριο!!Παντα οσο θυμαμαι τον εαυτο μου ειχα προβλημα με τα κιλα εξαιτιας κ του υψους μου φαινομουν ποιο παχια ετσι αισθανομουν!Δεν θελω να χαναπερασω τα 44 κιλα η διαθεση σε ολα εξαρταται απο αυτο ζυγιζομαι πανω απο 4 φορες την ημερα για να ελενχω που βρισκομαι δεν μπορω χωρις την ζυγαρια μου νιωθω πως θα χασω τον ελενχο κ θα αρχισω να παιρνω κιλα,εχω σκεφτει να παρω κ χαπια αδυνατισματος αλλα φοβαμαι λιγο με τοσα που εχω ακουσει!Οταν περιμενω περιοδο ειναι το χειροτερο μου γιατι φουσκωνω κ δεν βγαινω απο το σπιτι!Αυτο το θεμα μου εχει γινει εμμονη το σκεφτομαι συνεχεια στοχος μου ειναι να χασω αλλα 3 κιλα για ειμαι ευτυχισμενη!