Quote:
Originally posted by dexa
Kαι απαντω:πιο παλια στα ινστιτουτα που πηγαινα μου ελεγαν οτι τα ιδανικα κιλα για εμενα ,και την καθε γυναικα ειναι 10 κιλα κατω απο το υψος.Δηλ.εγω που ειμαι 1,62 επρεπε να ειμαι 52 κιλα.
Τωρα αυτο που μου ειπαν οι γιατροι μου ,και το θεωρω οτι ειναι πιο λογικο,ειναι οτι το καθε σωμα ειναι μοναδικο ,και για αυτο τα ιδανικα κιλα γιατον καθενα ειναι επισης μοναδικα.
Που σημαινει οτι αναιξαρτητα απο το υψος ειναι τα κιλα.
Οποτε για μενα τωρα που ξεκινησα απο τα 155 κιλα ,το ιδανικο βαρος ειναι 70-75 κιλα.
Και θα το δικαιολογησω 1ον καποτε που ημουν 78 στα πολυ παλια τα χρονιαααα οταν ζουσε Ο Χριστος,ειχα ν στεγνωσει τα μουτρα μου ,και ειχαν πεσει ολοι πανω μου γνωστοι και οχι να σταματησω γιατι ημουν λεει χαλια και αρχισα να γινομαι ασχημη.Για μενα αυτα τα κιλα ηταν ιδανικα γιατι ειχα ενα σωμα που απλα ειχε τα πιασιματα στα καταλληλα σημεια!!Πρεπει να πω οτι με ενδιαφερει περισσοτερο να ειναι οπως πρεπει το προσωπο μου.
Και απο την αλλη ο γιατρος μου ,μου τονισε οτι ενα ατομο με τα δικα μου κιλα δεν πρεπει να φτανει στα αλλα ακρα γιατι πολυ απλα στην ηλικια μου ειδικα δεν μπορει το σωμα να επανερθει ,και να ειναι οπως θα επρεπε να ειναι φυσιολογικα.
Νομιζω οτι τωρα εχω απαντησει στην απορια σου.
ΦΙΛΙΑ!!!