-
να συστηθώ?
Γεια σας και απο μενα λοιπόν!
έπεσα τυχαία η αλήθεια είναι πάνω στο site. ενθουσιάστηκα! δεν ήξερα πως υπάρχει κάτι τέτοιο. είναι δύσκολη υπόθεση το να εχεις διατροφικές διαταραχές. το πέρασα και ομολογώ πως δυσκολεύτηκα πολυ για να το ελέγξω. ότι μα ότι μου συναίβενε καλό ή κακό συνοδευόταν απο φαγητό! οταν στεναχωριόμου ΄η λυπόμουν έτρωγα, όταν χαιρόμουν πάλι έτρωγα! με αποτέλεσμα να φτάσω 96 κιλά με ύψος 1,64. ποτέ δεν ήμουν το αδύνατο κορίτσι. μέχρι όμως τα 19 ήμουν 67 με μικρές αυξομειώσεις. είχα σχέσεις και ερωτευόμουνα μέχρι και τα 24 περίπου. έπειτα άρχισε η αντίστροφη μέτρηση. κλεινόμουν σπίτι, έτρωγα, έβλεπα την ζωή να με προσπερνα αλλα και πάλι έτρωγα. θεατής. καμία αντίδραση.είχα την δουλεία μου, φίλους που με αγαπούσαν αλλα μόλις τολμούσαν να μου πούνε κάτι για την τεράστια αλλαγή μου έλεγα το εξής...μ αρέσει το φαγητό, μ αρέσει το πως είμαι. το μεγαλύτερο παραμύθιασμα που έχω κάνει στον εαυτό μου. μέχρι...μέχρι και πρίν απο 2μιση χρόνια.
μέχρι που τον γνώρισα. ήταν απόλυτα ειλικρινής μαζί μου. ήθελε να κάνω κάτι για μένα. ίσως και γι αυτόν δεν ξέρω. μου είπε πως είχε ερωτευτεί το προσωπο μου, τα μάτια μου, το μυαλό μου αλλα έλειπε κάτι. στην αρχή με πλήγωσε. έβλεπα πως ενα ωραίο παιδί με πλησίαζε ερωτικά και ένιωθα λίγη μπρόστα του. είχα μεγάλη καχυποψία. μετά όμως με ταρακούνησε. μ εκανε να δω καθαρά. δεν ξέρω αν το έκανα για μένα ή γι αυτόν. πάντως τα κατάφερα. όχι εντελώς βέβαια. ξεκίνησα 96 κιλά. τώρα είμαι 72. ο τελικός μου στόχος είναι τα 60.τα 24 κιλά τα έχασα σε 10 μήνες. με βοήθεια βέβαια. απο τότε έχω σταθεροποιηθεί σ αυτα τα κιλά.α! και κάτι πολύ σημαντικό! είμαστε ακόμη μαζί. ήρθε απο την πόλη του, βρήκε δουλειά εδώ και πλέον συζούμε. είναι πολύ βασικό να έχεις ένα κίνητρο.
ισως αν ήταν άλλη γυναίκα στην θέση μου να την πρόσβαλε και να μην το έβλεπε όπως εγω. η ουσία όμως είναι πως κέρδισα. όσα κιλά έχασα τόσα ''κιλά ευτυχία'' πήρα. αυτά τα 12 βεβαια που μου μένουν να χάσω είναι τα πιο δύσκολα. γι αυτό και απογοητεύομαι αρκετα. με την βοήθεια όμως του γυμναστηρίου είμαι σίγουρη πως θα τα καταφέρω. κακά τα ψέματα τουλάχιστον για 5 χρόνια απ την στιγμή που χάνεις τα περιτά κιλά πρέπει να προσέχεις διαρκώς. να γίνει τρόπος ζωής. μετά είναι πιο δύσκολο να τα ξαναβάλεις.
νομίζω είναι δυσκολότερο να τα διατηρήσεις τελικά. δεν μασάμε όμως!
καλή επιτυχία και καλή δύναμη σε όλους σας!
-
salomi, καλησπερα
καλωσορισες και μπραβο για την μεγαλη σου προσπαθεια.
σου ευχομαι να φτασεις ως το τελος με την ιδια σταθεροτητα.
ηθελα να σε ρωτησω, πριν ποσο καιρο εγιναν αυτα που μας περιγραφεις? εχουν περασει καποια χρονια η μιλας για τους 10 τελευταιους μηνες?ειπες κατγι για πριν 2,5 χρονια. εχασες τα 25 κιλα και μετα εκανες συντηρηση επι 1.5 χρονο?
και κατι ακομα
με τον τωρινο σου φιλο, ειχατε σχεσεις εξαρχης , πριν αρχισεις να χανεις τα κιλα η ολοκληρωσατε την σχεση σας οταν εχασες αυτα τα 25 κιλα?
συμφωνω απολυτα μαζι σου οτι το μεγαλυτερο μας προβλημα ειναι η σταθεροποιηση της καταστασης, οπως και για το οτι τα πρωτα 5 χρονια ειναι σουπερ κρισιμα για την σταθεροποιηση αυτη. δυστυχως εχουμε ολοι σχεδον υποφερει απιστευτα απο το φαινομενο του γιο-γιο, αρκετες φορες...
-
Καλησπέρα και σε σένα!
εδω και 1μιση χρόνο είμαι σ αυτά τα κιλά. μου το πρότεινε και η διαιτολόγος μου και να σου πω την αλήθεια με ξεκούρασε λίγο. όσο για την άλλη σου ερώτηση είχαμε σχέσεις απο πρίν. απο απόσταση όμως. εδώ και 1 χρόνο όμως είναι εδώ μαζι μου!!στο πρόγραμμα έχω ξαναμπεί εδω και 2 εβδομάδες γιατί πιστεύω πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμη.
-
Salomi, περιέγραψες ακριβώς τη δική μου σχέση!!!!!!! Τα διάβαζα και ανατρίχιαζα...
Μπράβο στο παιδί που βρήκε τον τρόπο που έπρεπε να σου πει για να ακούσεις αυτά που αγνοούσες επιδεικτικά και ένα ακόμα μεγαλύτερο μπράβο σε εσένα για όσα κατάφερες!!!!!!!
Υπομονή, όλα θα γίνουν κι εσύ δείχνεις φοβερά αποφασισμένη. Μου έφτιαξες τη μέρα!
-
εγω συμφωνω με το διαστημα αυτο που λες...
θεωρω οτι οσο δεν υπαρχει πισωγυρισμα, οσο περισσοτερο καιρο μενουμε στα νεα κιλα τοσο πιο πολυ σταθεροποιειται η κατασταση μας.πολυ περισσοτερο απο το να χασουμε 30-40-50 κιλα μαζεμενα και γρηγορα..
την ερωτηση για τον φιλο, στην εκανα για να δω, αν εβαλες τον εαυτο σου σε μια διαδικασια "τιμωριας" ωστε να κερδισεις το επαθλο-σχεση, η αν εκανες την προσπαθεια σου ενω παραλληλα ησουν αποδεκτη και χαρουμενη...
χαιρομαι που εγινε με τον δευτερο τροπο, γιατι οι "αυτοτιμωριες" αποδεδειγμενα κρατανε πολυ λιγο και συντομα μας ξανασπρωχνουν στις ιδιες αυτοκαταστροφικες συμπεριφορες...
-
Salomi γεια σου και απο εμενα. Συνεχισε και σιγουρα θα ανταμοιφθουν οι κοποι σου. Ακομα κ οταν θα κολλαει η ζυγαρια εκει εσυ, με πεισμα. Στο χερι της ειναι; Στο δικο σου ειναι.
-
Πέρα απ όλη την ιστορία με το βάρος μου αγαπώ πολύ τον εαυτό μου. και πριν τον αγαπούσα. απλά δεν τον φρόντιζα αρκετά για ένα μεγάλο διάστημα. τον είχα παραμελήσει λίγο. δεν θα μπορούσα ποτε να αυτοτημωρηθώ. ακόμη και τοτε που ήμουν περισσότερα κιλά δεν στερήθηκα ποτε π.χ το μπάνιο στην θάλασσα. και όχι με παρεό και ολόσωμο. με μπικίνι και με σχετική άνεση. δεν ντρεπόμουν αλλα σίγουρα στεναχωριόμουν που δεν μπορούσα να φορέσω φούστες όχι γιατι σκεφτόμουν το πως θα είμαι αλλα γιατί αυτές που έβρισκα στο μέγεθος μου ήταν πιο κλασικές και καθόλου του γούστου μου. ότι έκανα για το βάρος μου το έκανα φυσικά για μένα και συγχρώνως για εναν άνθρωπο που αξίζει και υπεραγαπώ. αν και ήμουν άνετη βέβαια η μεγάλη φρίκη ήταν όταν είδα φοτος απο το παρελθόν του φίλου μου και είδα τις κοπέλες που σχετιζόταν πρίν. μισες απο μένα! βέβαια μπροστά του αν και σκύλιασα το ριξα στο χιούμορ και πείσμωσα ακόμη περισσότερο !!!:)
-
καλα εκανες salomi.σε καταλαβαινω απολυτα, εχουμε σχεδον την ιδια ηλικια (25-26). Εγω δεν ημουν παχουλη αλλα εγινα τωρα και αυτο καμια φορα ειναι χειροτερο γιατι ο δικος μου ο χριστιανος αλλη γνωρισε και αλλη εχει τωρα. Και ειναι κ σαν τσιρος...Αλλα κ αυτο με τις φωτο το επαθα. Και δεν ετυχε να τις δω πριν...τωρα τις ειδα και αφρισα. Παντως οταν θα φτασεις στο στοχο σου σιγουρα θα το εκτιμησει τρομερα και θαναι σαν να γνωριζει μια νεα κοπελα με ολα οσα αγαπουσε στην παλια. Θα ανανεωθτε κ οι 2, οχι μονο εσυ.
-
Καλως ηρθες salomi!!!
MMμμμμ!!!!Τι ονομα!!!!!Πως σε λενε??Σαλωμη!!
Και με το που ακους Σαλωμη ο νους σου τρεχει!!!Τι γυναικα!!!Τι τσαχπινια!!!Τι τσαλιμια!!!Κανεις δεν γλυτωνει απο τα δυχτια της!!!
Συνχαρητηρια για τα κιλα που εχεις χασει ηδη!!!
Συνχαρητηρια για το παληκαρι σου!!!
Συνχαρητηρια για τον τροπο που σου ειπε αυτα που αλλοι φωναζουν με αγενεστατο τροπο ,λες και οι ιδιοι ειναι .......αντε μην πω τι ειναι...!!!
Γιατι τελικα για ακομα μια φορα αποδυκνιεται οτι δεν θελει κοπο αλλα τροπο!!!
Ευχομαι κοριτσαρα ολα να πανε δεξια ,και να ξερεις εχεις διπλα σου εναν καλο ανθρωπο γιατι πρωτα απο ολα και πανω απο ολα τον αξιζεις!!!
ΦΙΛΙΑ!!!!
-
Γεια σου και σενα dexa μου!
εσένα κατα ενα περίεργο λόγο σε ξεχώρισα απο τα ποστ σου εδω μέσα. χωρίς να θέλω να θίξω τους υπόλοιπους μου βγάζεις απο αυτα που είδα πολύ καλά στοιχεία. και πάνω απ όλα ενα πολύ χαρούμενο και ζωντανό άτομο! εύχομαι να μην πέφτω έξω. σ ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. εύχομαι και σε σένα ολόψυχα οτι έχεις βάλει στόχο, και δεν εννοώ μόνο την απώλεια κιλών γιατι είμαι σίγουρη πως θα τα καταφέρεις, να το πετύχεις. να γευτείς τους καρπούς του κόπου σου! πίστεψε με αλλάζει όλη σου η ζωή. φαντάσου πως δεν έχω φτάσει ακόμη στον τελικό μου στόχο και έχει αλλάξει όλο μου το είναι! τα πάντα στη ζωή τα βλέπω αλλιώς. τωρα ζω πραγματικά.
φιλιά και καλή δύναμη!
-
SALOMI ΜΟΥ ευχαριστω πολυ γιατα καλα σου λογια!!
Ευχομαι και εγω να μην απογοητευτεις απο την εικονα που σχηματισες για μενα!!Αυτο θα μπορεσεις λιγο να το διαπιστωσεις εαν μπορεσουμε επιτελους να κανονισουμε μια ριμαδα συναντηση ,να μπορεσουμε να βρεθουμε και να μουχαπετιασουμε απο κοντα!!!
ΦΙΛΙΑ!!!!