θέμα μόνο για κοριτσάκια...(έμμηνος ρύση και απώλλεια κιλών)
Καλημέρα συμφορουμίτες...
Το πρόβλημα μου είναι το εξής...'οπως είχα πεί και στην πρώτη μου΄επίσκεψη έχω ήδη χάσει πρίν απο 1μιση χρόνο 25 κιλά. εδώ και 1μιση χρόνο απλά τα διατηρώ χωρίς να έχω παχύνει. μου έχουν μείνει περίπου άλλα 10 κιλά για να φτάσω στον τελικό μου στόχο. αφού ξεκουρασα λίγο τον οργανισμό μου και σταθεροποιήθηκα ξεακίνησα ξανά εδώ και 2 εβδομάδες δίαιτα και γυμναστήριο. δεν έχω κανένα πρόβλημα όσον αφορά το διαιτολόγιο και όταν πάω γυμναστήριο είμαι ορεξάτη. ίσως είναι γιατί έδωσα χρόνο στον οργανισμό μου να ξεκουραστεί μετά απο την απώλεια των κιλών και πλέον ξαναμπαίνω στην διαδικασία με άλλη διάθεση. το θέμα μου είναι το εξής. μπαίνω σήμερα στην 3η εβδομάδα. ενω καταλαβαίνω πως έχει πέσει το στομαχάκι μου και η κοιλιά μου και το βλέπω και στο πρόσωπο μου δεν το βλέπω στην ζυγαριά μου. αντε να φαίνεται οτι έχω χάσει 200-300 γραμμάρια. βέβαια την 10η με 11η μέρα της δίαιτας αδιαθέτησα. φταίει αυτό που δεν είδα αποτέλεσμα? και άντε τώρα που είμαι στην 4η μέρα περιόδου, φυσικό είναι να κάνω κατακράτηση και να μην φαίνεται αν χάνω. πρίν όμως??πριν μου έρθει?? πάλι κατακράτηση?? και πόσα κιλά πια!? γιατί λογικά μέχρι τώρα έπρεπε να είχα χάσει σίγουρα 2 κιλά και να πήγαινα για το 3ο! θυμάμαι πως η διαιτολόγος μου είχε πεί τότε πως όταν έχουμε περίοδο εμείς τα κοριτσάκια δεν χάνουμε. χάνονται όμως μετά όλα μαζί. ισχύει αυτό? δεν θυμάμαι καθόλου πως αντιδρούσε ο δικός μου οργανισμός τότε. να ανυσηχώ που δεν χάνω πλέον? μήπως έκανα βλακεία που 'αφησα να περάσει τόσος καιρός για να ξαναρχίσω και τώρα είναι πιο δύσκολο για το σώμα μου??? τι να πω!προσπαθώ να ΄πιαστώ απο κάπου γιατί με ψιλοστεναχωρεί το ζήτημα...
ευχαριστώ!