Γεια σας και απο εμενα!! - Αναζητηση διατροφολογου
Χαιρετω την ωραια παρεα.
Ψαχνοντας μεσω ιντερνετ τις τελευταιες μερες για καποιον διαιτολογο-διατροφολογο, βρηκα εσας.
Ειλικρινα χαρηκα παρα πολυ που βρηκα ενα φορουμ στο οποιο μπορω να διαβασω για πραγματα που με απασχολουν πολυ τον τελευταιο καιρο...
Ας πω λιγα πραγματα ομως για τον εαυτο μου...
Ειμαι 29 ετων, 1.64 υψος και 87,5 κιλα (τοσο τουλαχιστον εδειξε σημερα η ζυγαρια). Το ανωτερο βαρος που ειχα φτασει ηταν 88.9. Μεχρι και πριν 4 χρονια ημουν σταθερη στα 63 κιλα, αλλα απο την στιγμη που παντρευτηκα, πηρα αυτοκινητο και αλλαξα δουλεια (στην οποια εχω πολυ αστατο ωραρειο και δουλευω πολλες ωρες), καταφερα να παρω σταδιακα αυτα τα κιλα....
Πρεπει να σας πω οτι τον τελευταιο καιρο η ψυχολογια μου εχει παει περιπατο. Αισθανομαι πολυ χαλια και θελω να χασω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ αυτα τα κιλα. Θελω να ξαναγινω 63 κιλα, αλλα ολα αυτα τα κιλα που πρεπει να χασω μου φαινονται βουνο.
Σε ολο αυτο το διαστημα 'φουσκωματος' προσπαθησα να κανω διαφορες διαιτες, αλλα το μονο που καταφερα ηταν να χανω το πολυ 5-6 κιλα καθε φορα και μετα να τα περνω ολα πισω + ενα -δυο κιλα ακομα. Το μονο θετικο στην ολη υποθεση ειναι, οτι τα κιλα τα εχω παρει ομοιομορφα σε ολο το σωμα.
Αποφασισα οτι σε αυτη την μαχη θελω βοηθεια και οτι δεν μπορω να τα καταφερω μονη μου. Πιστευω οτι αυτο το φορουμ θα με βοηθησει να βρω την χαμενη μου αυτοπεποιθηση και να φερω σε περας τον στοχο μου.
Θελω να βρω εναν καλο διατροφολογο-διαιτολογο. Εχετε να προτεινετε κατι ??? Θα με βολευε περιοχη Λ.Αλεξανδρας ή Κηφησιας χαμηλα.. ή ισως και Χολαργο. Εχετε κατι στα υποψιν? Καπου διαβασα σε παλαιοτερο ποστ για τον Dr Πανοτοπουλο που ειναι στο Υγεια. Εχω σημειωσει το τηλεφωνο του.. Τι λετε και εσεις για τον συγκεκριμενο ? Εχετε κατι αλλο να προτεινετε?