Γεια χαρά σε όλες και όλους!
Πρώτα πρώτα θα ήθελα να συγχαρω τόσο τους ανθρωπους που ξεκινησαν την πραγματικα πολυ καλη αυτη προσπάθεια του eatingdisorders.gr αλλά και εκείνους που το υποστηρίζουν καθημερινά με τις επισκέψεις τους και τα μηνύματα τους.
Σε ό,τι με αφορά, όπως μαρτυρά και το nickname μου, είμαι πάρα πάρα πολύ βαρύς και έχω πάρα πάρα πολλά κιλά να χάσω. Συγκεκριμμένα, είμαι 1,87 ύψος και ζυγίζω 180 κιλάκια, τα οποία διατηρώ σχεδόν 15 χρόνια. Έστω τα 150 από αυτά...
Τελευταία φορά που βρέθηκα σε σχετικά φυσιολογικό επίπεδο βάρους ήταν πριν από 5 χρόνια. Μετά από διάιτα βέβαια.
Σε γενικές γραμμές και τηρουμένων των αναλογιών είμαι κινητικός, ταξιδεύω λόγω δουλειάς πολύ, δυστυχώς τρώω σχεδόν πάντα έξω (όπου βρίσκομαι, αλλά και σπίτι σπάνια μαγειρέυουμε) και παίζω τέννις - παρά το βάρος μου - καθημερινά. Μη φανταστείτε τρελή κινητικότητα βέβαια... Αλλά και που στέκομαι όρθιος και κυνηγάω με την έκταση του χεριού μου μια μπάλα, άθληση θεωρείται στην περίπτωση μου:)
Δεν έχω άλλα παθολογικά συμπτώματα, παρά την ηλικία μου (38) και αφού έδωσε ο θεός και την σκαπούλαρα ως εδώ, είπα να κάνω κάτι.
Ο δαχτύλιος με φοβίζει λόγω της ολικής αναισθησίας.
Πριν διαβάσω το forum είχα σκεφτεί να ξεκινήσω με μπαλονάκι + τη θέληση μου - όση έχω βέβαια! Για να χάσω αυτά τα 25 πρώτα κιλά που υπόσχονται.
Θα εκτιμήσω κάθε γνώμη, αν και περισσότερα το μήνυμα το στέλνω για λόγους επικοινωνίας / ψυχολογίας. Είναι πάντα όμορφο να μπορείς να μοιραστείς το πρόβλημα σου. Και να συμμετέχεις στα προβλήματα άλλων. Που τελικά είναι τόσο κοινά...
Καλή επιτυχία σε όλους παιδιά!!!!