dwse mu pisw th zwh mu. se parakalw. .
2 xronia sto symptwma mporei se kapoius na fainontai liga. ta 52 kila gia to ipsos mu (1.68) mporei na fainontai akoma ligotera. h antikeimenika gemath k plhrhs zwh mu (ygeies oikogeniako k filiko perivallon, sxolh protimhshs k se sxesh edw k enamish xrono) eykola mporei na trofodothsei anthrwpous na me xarakthrisun pleonektria gia to an paraponiemai oti den eimai kala.
giati emena omws ola ayta den me apotrepoun apo to na ypoferw? apo to na mhn mporw na stamathsw na klaiw ystera apo apanwta vulimika episodeia (eite auta synodeyontai me katharsh eite oxi)? apo to na mhn mporw na afethw, na xarw, na gelasw , na xehastw me tipota pleon.. oti k an kanw, opou k an vriskomai, h skepsh THS k h emmonh ths einai panta parusa k trwei to myalo mu, ta swthika mu, thn orexh, thn ygeia mu k th zwh mu thn idia..
oi mhnes pernun o enas meta ton allon k ta pragmta aplws xeirotereyoun. oi sygkekrimenoi xronikoi stoxoi gia mellontikh apexarthsh pairnun monimws anavolh . taytoxrona ta kathimerina episodeia ayxanontai enw parallhla oi antoxes mu k oi antistaseis mu exun ftasei sto mhden se synarthsh me thn yparxh ths katathlipshs. dioti sigura pleon exw perasei to stadio ths "aplhs" melagxolias..
k ektos apo ayto erxetai k to allo aforhto stadio. na prospathw astamathta na prospoioumai oti eimai kala , oti den yparxei tipota pou na me apasxolei( k mesa mu na sparazw), na to pernaw olo auto monh mu gia na mhn kurasw h gia na mhn fovisw tus anthrwpous mu giati poly apla den mporun na katalavun. gi auto k den thelw na bgainw apo to spiti mu k na synanastrefomai me anthrwpous.
hmun toso eytyxsimenh mexri k prin 2 xronia. eixa th zwh mu sta xeria mu k thn ekmetalleyomun oso den phgaine. den me erixne tipota. zhleyan thn energhtikothta mu k thn eydiathesia mu. eniwtha k hmun ygeihs k eytyxismenh. twra epilegw na exafanizomai k na kryvomai.
den antexw omws allo. sas to orkizomai. exw ftasei sta oria mu. sthn kyriolexia. ola peristrefontai gyrw apo ayth.ayth pou egw thn afhnw na me skotwnei kathimerina. fovamai toso poly pleon. eimai apolyta ermaio ths k den mporw na thn stamathsw apo to na mu klevei k na mu katastrefei th zwh mu. den zw pia tipota. exw toso kairo na niwsw ygeihs k "kala". exw xehasei ti shmainei auto. me exei kataklysei mia aforhth paraithsh.... gia ola ektos apo ta episodeia.... poso tragikh exw ginei? pote tha m afhsei? akoma k an kapote sto mellon me afhsei, tha kataferw pote na zhsw vasika xwris auth thn arrwsthmenh emmonh sth zwh mu?.... tha xanavrw pote ton eayto mu?
syggnwmh an kurasa. apla einai kapoies fores pou niwthw oti tha ekragw sthn kyriolexia an den to ekfrasw kapws. eilikrina elpizw k eyxomai auth th stigmh na niwthete kalytera apo mena. kalo sas vrady