Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους και σε όλες!
Πάντα με αισιόδοξη διάθεση και χαρά...
Νέο μέλος είμαι και η ιστορία μου έχει ως εξής:
Πριν 12 χρόνια (1996), ζύγιζα 100,5 κιλά με ύψος 1,80.
Γράφτηκα στα Weight Watchers στη Θεσσαλονίκη και είχα εντυπωσιακά αποτελέσματα: μέσα σε 5 μήνες περίπου έχασα 22, 5 κιλά και έφτασα στα 78.
Τα κιλά αυτά τα διατήρησα 10 ολόκληρα χρόνια, μέχρι το 2006 που έφτασα τα 90.
Επαιδή στο μεταξύ το υποκατάστημα των WW στη Θεσσαλονίκη είχε κλείσει, γράφτηκα στην υπηρεσία "Κατ' οίκον" και μου έστειλαν όλο το απαραίτητο υλικό ταχυδρομικώς.
Ξεκίνησα και έχοντας σημαντική τηλεφωνική βοήθεια και υποστήριξη από τη σύμβουλό μου, το Νοέμβριο του 2006 έφτασα στα 78 κιλά και χάρηκα πολύ.
Ξεκίνησα τη συντήρηση που προβλέπει το πρόγραμμα (6 εβδομάδες) και όλα καλά.
Μετά όμως (και ενώ έκλεισαν και τα WW στην Αθήνα), αφέθηκα και χαλάρωσα, αρχίζοντας να τρώω ξανά γλυκά, λιπαρά, ακατάσχετα και απρογραμμάτιστα.
Να μην τα πολυλέω, μέσα σε 6 μήνες τα κιλά επανήλθαν...
Θεωρώ το πρόγραμμα των WW απόλυτα βατό, αποτελεσματικό, υγιεινό, ιατρικώς σωστό και επιτυχημένο (προσωπική άποψη). Με βοήθησε όλα αυτά τα χρόνια να χάσω και να διατηρήση σωστό σωματικό βάρος και εδώ να σημειώσω πως όσο διάστημα λειτουργούσε το υποκατάστημα στη Θεσσαλονίκη, ως ισόβιο μέλος πήγαινα κάθε Σάββατο ανελλιπώς και ζυγιζόμουν/παρακολουθούσα τη συνάντηση.
Όσοι έχετε ακολουθήσει το συγκεκριμένο πρόγραμμα, σίγουρα με καταλαβαίνετε.
Έχω όλο το υλικό του προγράμματος και εδώ και λίγες μέρες (από την περασμένη Παρασκευή) ξεκίνησα με αρκετές δυσκολίες.
Ζυγίζω 91,2 κιλά και ο στόχος μου είναι να φτάσω στα 78.
Το ύψος μου είναι 1,80.
Ανακάλυψα τη σελίδα αυτή και πιστεύω ότι μπορεί να βοηθήσει πολύ όλους εμάς που προσπαθούμε να φτάσουμε στο σωστό σωματικό βάρος, χωρίς ακρότητες, υπερβολές και προβλήματα.
Να έχετε και πάλι μια υπέροχη χρονιά, τη χρονιά που θα πραγματοποιηθούν τα όνειρά σας!
Φιλικά,
Παντελής