-
χαιρετω!!
Χαιρετω τους παντες!
ειμαι καινουρια αλλα βρηκα κ αλλους που εχουν τα ιδια αγχη κ εμμονες με εμενα και χαιρομαι ιδιαιτερα...
Βασικα εγω εχω την ψυχολογια ανορεξικης, χωρις να ειμαι..
ειμαι 50 κιλα και το υψος μου ειναι 1.61 .θεωρουμαι κανονικη αλλα ρε παιδια ο καθρεφτης μου λεει αλλα....
κανω διαιτες απο τα 14 μου κ ειμαι 29!!!
ΒΑΡΕΘΗΚΑ να ασχολουμαι με αυτα...ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΑΩ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!!!!αλλα ελα μου ντε που με το που παω να φαω καπως φυσιολογικα, οχι απλως μου φαινεται αλλα παιρνω βαρος και τοτε τρελλαινομαι!!!δεν θελω να βγω απ το σπιτι, να παω δουλεια, να κανω σεξ(!!!)με τον φιλο μου....Εκεινος μου λεει συνεχως οτι ειμαι αδυνατη(λειψη οπως λεει χαρακτηριστικα) αλλα εγω τον χαβα μου..........
πηγα σε διαιτολογο για να στρωσει ομεταβολισμος μου κ να τρωω παραπανω. Το αποτελεσμα:να τρωω παλι πολυ λιγο,αλλα "υγιεινα"σε 1 βδομ. εβακα 1,5 κιλο!!!!γι αυτο επαψα να του δινω τζαμπα λεφτα κα η ελπιδα μου χαθηκε.....σνιφ...
Το θεμα μου ειναι οτι δεν μπορω να αντισταθω στα γλυκα!!!Με τιποτα!!!
αλλα γινεται ζωη χωρις γλυκο???ΟΧΙ....
Αν μπορει να με συμβουλευσει κανεις για το πως μπορω να αρχισω να τρωω φυσιολογικα χωρις να παχαινω κατευθειαν???γιατι δεν ειναι ιδεα μου!μαρτυρας η ζυγαρια μου(αναθεμα την ωρα που πηρα ηλεκτρονικη)
-
καλημερα tarantula. εγω δυστηχως δεν μπορω να σου δωσω μια τετοια συμβουλη αλλα σου εγραψα για να σου πω ενα θερμο καλως ορισες στην παρεουλα μας. :)
-
Καλημερα και καλως ηλθα! ολο και καποιον θα βρω.....εχει πολυ λαό!
-
Καλως ηρθες ταραντουλα!!!
Εγω θα ελεγα οτι ολος αυτος ο πανικος δεν εχει νοημα.
Μπορεις να τρως απ'ολα αλλα σε κανονικες ποσοτητες και νορμαλ ωρες.
Να πινεις πολυ νερακι ,και εαν γινεται να κανεις και μια στοιχειωδη γυμναστικουλα.
Το βραδυνο λιγο να εχεις στο νου ,χωρις να σημαινει οτι θα το φερεις βαρεως ετσι και φας και καποια φορα και λιγο αργα η λιγο παραπανω.
Οσο αφορα το γλυκο θα σου προτεινα να το τρως αμεσως μετα το φαγητο ,ειναι πολυ καλυτερα.
ΦΙΛΙΑ!!!!
-
αχ βρε ταραντουλα να ειχα τα κιλα σου τπτ αλλο δεν 8α η8ελα .