διαβασα τα θεματα του piker
και εχω να πω οτι σε πολλα συμφονω μαζι του... αλλα δεν φταινε οι γυναικες που ειναι καριολες.. οι αντρες τις εχουνε κανει ετσι.
γιατι οταν το κοριτσακι φτασει 14 15 και αρχισει να αποκτα ενδιαφερον για τους αντρες, απο εκεινη τη στιγμη σε καθε βολτα που θα κανει θα τις την πευτουν 100
με το που θα μπει στο ιντερνετ και θα ανεβασει φωτογραφιες καθε μερα που θα μπαινει θα τις την πευτουν 1000
ε και σου λεει η καριολιτσα αφου εχω τοσες επιλογες θα πηδιεμαι μονο με τον πιο κουκλο που μοιαζει με τον ταδε που ειδα στο κοσμοπολιταν και οποιος αλλος με γουσταρει απλα θα μου την πευτει και θα ασχολειται μαζι μου και θα με ανευαζει και θα περναω την ωρα μου. μπορει να του κατσω κιολας.
η αν βρω κανεναν χοριγο θα του βγαλω λιγο το λαδι ετσι για να δει οτι εχω το πανω χερι και θα του καθομαι οσο μου κανει ολα τα χατηρια
ενω ο ταδε κουκλος θα την χρησιμοποιει σαν *******κι και θα ασχολειται μαζι της το ελαχιστο δυνατο.
υποψη αυτα ισχυουν και για πολυ μετριες γκομενες, ποσο μαλον για τις αντικοιμενικα ωραιες
και ισχυουν για το 80 τουλαχιστον % απο 15 κ πανω