-
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ-2008!!!
Λοιπον αγορια και κοριτσια ,μικροι και μεγαλοι ,μελοι αυτου του forum,τεθικε θεμα συναντησης για να γνωριστουμε και να τα πουμε απο κοντα.
Ολοι ειναι ευπροσδεκτοι!!!
Για αρχη προτεινουμε ως σημειο συναντησης τον Βολο ,με το σκεπτικο οτι ετσι θα μοιρασουμε την αποσταση ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΑΘΗΝΑ.
ΚΑΙ ΩΣ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΟΥ 29-30/03/2008!!!
Ζηταμε το πολυ 5 μερες πριν την συναντηση να γνωριζουμε περιπου τουλαχιστον ποσοι δεχονται να συμμετεχουν.
Σε περιπτωση που δεν θα υπαρχει συμμετοχη απο Αθηνα η Θεσσαλονικη τα αντιστοιχα ατομα δεν υπαρχει λογως να ταλαιπωρουνται με ενα ταξιδι εφοσον θα μπορουν να πραγματοποιησουν την συναντηση πιο κοντα στο μερος κατοικιας τους.Που σημαινει οτι εαν συμβαινει το πρωτο η συναντηση θα αλλαξει και θα γινει Θεσσαλονικη η εαν συμβαινει το δευτερο καπου στην Αθηνα.
Φανταζομαι να ειναι κατανοητο αυτο που γραφω ,εαν οχι μπορειται να ρωτησετε η ακομα να προτεινεται και κατι ακομα πιο ενδιαφερον ....!!!
Περιμενουμε συμμετοχες με πολυ αγωνια!!!
Ιδεα ειναι του bliss και της dexa.
ΦΙΛΙΑ!!!!1
-
οποτε δηλωνω και εγω παρων και εχουμε αρκετο χρονο μπροστα μας να φτιαξουμε το προγραμμα μας και να τακτοποιησουμε τυχον εκρεμμοτητες.
-
Παιδιά, εγώ άμα γίνει Αθήνα είμαι μέσα!!!!!!!!!
-
εγω δεν μπορω μενω κρητη κ εχω και μικρο παιδακι.........sorry φιλια
-
Παιδιά άμα γίνει Αθήνα μέσα!!!
Με 3 παιδιά δύσκολος ακόμη και ο Βόλος :(
-
Εγώ έχω προγραμματισμένο ταξίδι απο 22-30 Μαρτίου, άρα εκείνο το σ/κ θα λείπω, οπότε ακόμα και Αθήνα να γίνει πάλι δεν θα μπορέσω.
Αν αλλάξει κάτι (που για να είμαι ειλικρινής ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ) θα το μάθω λίγες μέρες μετά το τριήμερο της Καθ. Δευτέρας.
Προλαβαίνω να ενημερώσω?
-
Καλημέρα! Η zacharoula με κάλυψε! Αν γίνει Αθήνα είμαι μέσα...διαφορετικά με 3 παιδιά ο Βόλος μου πέφτει κομματάκι μακριά... :)
-
Aθήνα είμαι κι εγώ μέσα παιδιά
-
Εαν τα περισσοτερα παιδια ειναι απο αθηνα ,και απο οτι φαινεται προς το παρον ετσι ειναι μεχρι τωρα ,θα προσανατολιστουμε στην αθηνα .
Μαρω σε χρειαζομαστε ,οποτε με την συμφωνει γνωμη των αλλων παιδιων ,νομιζω οτι δεν ειναι προβλημα να μεταθεσουμε την συναντηση ενα σαββατοκυριακο μετα.
Δηλαδη 5-6/04/2008!!!
Οσοι εχουν την διαθεση νε μετεχουν δηλωστε εαν συμφωνητε για την ημερομηνια ,και προτεινεται πιθανα μερη στην αθηνα για συναντηση.
Εγω αν και δεν ξερω πολλα πραγματα νομιζω οτι η χαλκιδα ειναι μια καλη προταση.
Περιμενω και τις δικες σας!!!!
ΦΙΛΙΑ!!!!
-
Και εγώ μέσα για Αθήνα, αλλά η χαλκίδα δεν είναι Αθήνα ....
-
εχμ....μια που λέτε για Xαλκίδα...δε το κάνουμε Αθήνα ρε παιδιά καλύτερα? κοντά ειναι!!!:P
-
Παιδιά, κι εγώ απο Αθήνα είμαι (ως γνωστόν).
Φοβάμαι ότι αυτό που σχεδίαζα για 22-30 Μαρτίου, δυστυχώς, θα πάει κατά τριβόλου.
Κανονίστε για όποτε θέλετε και θα δώ τι θα κάνω.
-
ΕΝΤΑΞΕΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!
ΕΙΠΑΜΕ ΑΜΑΝ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΒΟΛΟ ΚΟΛΛΑΜΕ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ!!!
Την ανεφερα γιατι 1ον απ'οσο γνωριζω εχει προσβαση απο παρα [πολλα μεταφορικα μεσα
2ον ειναι πολυ ομορφη με πολλα ωραια μαγαζια,διπλα στην θαλασσα .
Και φυσικα για εμας που δεν ειμαστε απο αθηνα καταλαβαινεται οτι ,να ψαχνουμε μεσα στην αθηνα να βρουμε τον τοπο συναντησης ειναι γολγοθας!!!!
Απο την αλλη επειδη απ'οτι φαινεται απο την μακεδονια μονο εγω εμεινα ,και ολοι οι υπολοιποι ειστε απο αθηνα μπορειται να ορισεται τοπο συναντησης οπου σας βολευει καλυτερα.
ΦΙΛΙΑ!!!
-
Dexa
Εγώ αν θέλετε σας καλώ στο εξοχικό μου που είναι κάπου κοντά στην Κόρινθο. Το ξέρω πως θα φρικάρεις, αλλ΄σκέψου ότι είναι μες το δάσος και μπορούμε να κοιμηθούμε στρωματσάδα.
Σκέψου το
Σάββατο απόγευμα με Κυριακή απόγευμα και μετά στο ΚΤΕΛ Κορίνθου ο καθένας σπίτι του!!1
-
Τελικά τι θα γίνει?
Θα γίνει η συνάντηση?
Εμένα τελικά αυτό που σχεδίαζα για το τέλος Μαρτίου τσάκισε. Συμπυκνώθηκε όλο μέσα στο προηγούμενο σ/κ 23-24/3, έτσι τώρα είμαι ελεύθερη για το επόμενο.