να ροτισω κατι?? οι καραμελες πχ μεντος και οι βουτιρου παχαινουν???
Printable View
να ροτισω κατι?? οι καραμελες πχ μεντος και οι βουτιρου παχαινουν???
Maggie μου ολα με μετρο.Οταν τα τρωμε με μετρο τιποτα δεν παχαινει.
thnx που απαντησες απλα θα θελα να μαθω αν παιρνω πολλα λιπαρα κ θερμιδες αν τρωω καραμελες!διοτι τωρα με τη διαιτα δεν μπορω να τρωω γλυκα...
Εννοείται πως παίρνεις θερμίδες, θα τις λέει στο φακελάκι.Είσαι οκ αν φας μια - δυο, δεν τρέχει και τίποτα.Αν φας όμως μια σακούλα...
ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΗ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΠΙΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΝΙΚΟ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΣΜΕΥΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΡΩΤΗΣΟΥΛΑΣ!
ΛΟΙΠΟΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΩ ΦΟΙΤΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΟΛΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΠΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΣΧΟΛΗ? ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΜΗΜΑ? ΟΧΙ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΕ ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΧΟΛΗ. ΕΝΝΟΩ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΜΗΜΑ ΓΙΑ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΤΜΗΜΑ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΓΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ!
ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΗ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!
Όμοιες απορίες έχω κι εγώ Δημητρούλα.
Για να κατατοπιστείς υπεύθυνα και με σαφή τρόπο μπορείς ν'αποταθείς στα τηλέφωνα της διεύθυνσης δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης η οποία θα σου δώσει διευκρινήσεις για το τι πρέπει να κάνεις και ποιον θα ρωτήσεις.Εγώ ήδη πήρα τηλέφωνο και μου είπαν να επικοινωνήσω με μια κυρία για λεπτομέρειες.
εξαρταται απο το ποσα μαθηματα θα σου αναγνωριστουν...
Αχ πόση διαφορά κάνει μια καραμέλα....καλύτερα να φας μια-δυο και να ξεχαστείς,παρά να γουρουνιάσεις...ψιλοέλυσα το πρόβλημά μου με τις halls vita-C...όχι ότι δεν θέλω πάλι να σαβουριάσω αλλά τουλάχιστον ξεχνιέμαι..και πάλι προς τη δόξα τραβώ....χαχαχ....
ΚΛΕΑΝΘΗ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΘΑ ΤΟ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑΤΑΚΙ! ΑΝ ΑΝΕΒΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΔΩ ΜΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΕ!
ΜΟΟΝΒΕΑR ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΜΑ ΤΙΣ ΒΙΤΑ ΣΕ ΜΝ ΣΕ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΝΑΣ ΚΙΛΟΠΟΝΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ! ΠΑΡΕ ΜΑΣΤΙΧΟΥΛΕΣ ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ ΓΙΑ ΕΝΝΑΛΑΚΤΙΚΗ, ΙΣΩΣ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ!
ΦΙΛΙΑ!
προσοχη με τις καραμελες.
να διαβαζεις τα συστατικα τους.αν εχουν ζαχαρη η γλυκοζη η αλλη σχετικη ουσια,εχουν αρκετες θερμιδες, καπου 70 η μια....σχεδον οσο ενα βραστο αυγο....οποτε υπολογισε οτι με 2 η 3 καραμελες και μονο ειναι σαν να τρως ενα σνακ, μονο που ειναι κενες θερμιδες....γιατι δεν τρως το σνακ καλυτερα?
Δημητρούλα και Κλεάνθη κι εγώ το ονειρευόμουν χρόνια αυτό...
Ν'αλλάξω σχολή,όχι μέσα από τη διαδικασία των πανελληνίων ούτε αυτή των κατατακτηρίων εξετάσεων..
Πρόσφατα μου είπαν ότι μπορείς με τους παλιούς βαθμούς που είχες πετύχει στις πανελλήνιες να δηλώσεις σχολή...
Είμαι δύσπιστη στην προοπτική αυτή ,ειδικά για όσους πέρασαν πριν χρόνια κι ίσως και με διαφορετικό σύστημα αξιολόγησης...
Δεν έχω ιδέα κι εγώ πως να το ψάξω...Αν και για μένα είναι μάλλον αργά...
ποτε δεν ειναι αργα... κανε αυτο που θες στην ζωη σου...
:) :) :)