Νεο μελος-γνωριμια-ερωτηση?
Καταρχην γεια σε ολους σας....Ειμαι κ γω νεο μελος κ λιγο πολυ την ιστορια μου την ξερετε...απειρεσ οι προσπαθειες κ κατα καιρουσ πολυ καλα κ τα αποτελεσματα...Αλλα πλεον εχω κουραστει,βαρεθηκα να προσπαθω..η μαλλον δεν βαρεθηκα αλλα δεν εχω κουραγιο πλεον..οσο η ψυχολογια πεφτει η ζυγαρια ανεβαινει,εχω πλεον φτασει τα 95 κ καθε μερα ξεκιναω διαιτα..απο τοτε που γινεται αυτο εχω βαλει 10 κιλα μεσα σε 3 περιπου μηνε..Εδω κ μια βδομαδα ειπα να ξεκινισω παλι κ εχω χασει 700γρμ αλλα ημερα με επιασε παλι η μανια κ εφαγα τον κοσμο ολο...ΑΧ μακαρι να μπορεσω να το συνεχισω..θελω να παω κ γυμναστηριο αλλα εχω φτασει στο σημειο να ντρεπομαι εκει ολοι εχουν κορμαρεσ κ μασ κοιτανε με μισο ματι..λες κ εχουμε κανει κανενα εγκλημα..κ οχι μονο εκει παντου...λες κ εγω θελω να μαι ετσι οπως ειμαι..Ημουν απ τα πιο κοινωνικα ατομα που γνωριζω κ εχω καταντησει να κλεινομαι στο σπιτι κ να μην εχω ορεξη για τιποτα...Μονο δουλεια κ αυτο με το ζορι...ουτε μπανιο δεν μπορω να κανω καλα...φανταζομαι οι πιο πολλοι με νιωθετε..τις σπανιες φορες που βγαινω ντρεπομαι να σηκωθω μεσα στον κοσμο κ να παω ας πουμε τουαλετα..ντρεπομαι να μπω πρωτη σε ενα μαγαζι ...ντρεπομαι να παω για ψωνια με τις αγενεστατεσ πωλητριες ...δεν νομιζω να χουμε κατι συτο νουμερο σας...Αλλα που 8α παει θα την παρω την αποφαση...λιγο πολυ αυτα για να με γνωρισετε...Κ να κανω μια ερωτηση σκεφτομαι να ξεκινησω τα reductil ξερει καποιοσ να μου πει σε τι γιατρο πρεπει να παω για να μου κανει τισ πρεπουσες εξετασεις σε ενδοκρινολογο η σε παθολογο?