hydroxycut-λιποτροπικα χαπια
Καλησπερα! ειμαι καινουργια στο φορουμ και ειμαι πολυ χαρουμενη που επιτελους βρηκα μια "κοινοτητα" με ανθρωπους που θελουν να χασουν βαρος, εχω ταλαιπωρηθει πολυ και ακομα ταλαιπωρουμαι....
Λοιπον, στο θεμα μας. Καποια μερα επεσε στα χερια μου ενα διαφημιστικο φυλλαδιο εταιρειας με συμπληρωματα διατροφης. Εκει ανακαλυψα οτι υπαρχουν χαπια που λεγονται λιποτροπικα. Αυτα ανεβαζουν το μεταβολισμο, μειωνουν την ορεξη και βοηθανε στην καυση των λιπων. Επισης ειναι φυτικα και εγκεκριμενα απο τον εοφ. Αυτα τα παιρνουν κυριως bodybuilders που θελουν να καψουν λιπος και να διατηρησουν το μυικο ιστο.
Τα κακα νεα ειναι οτι περιεχουν πολλη καφεϊνη, καθε καψουλα ειναι σαν 3 φλυτζανια καφε.
Εγω τα δοκιμασα παραλληλα με διαιτα, γενικα ψιλοκοβουν την ορεξη αλλα εμενα μου εφεραν καψιματα στο στομαχι, ειδικα το πρωι που τα παιρνεις με αδειο στομαχι. Επισης με επιαναν και κατι πονοκεφαλοι τα απογευματα (αυτο ισως να ειναι και ασχετο γιατι και οταν τα εκοψα συνεχισαν οι πονοκεφαλοι).
Υπαρχει κανεις αλλος που να τα εχει δοκιμασει να μου πει τη γνωμη του? Τα σταματησα επειδη σταματησα τη διαιτα και τωρα που λεω να ξαναρχισω (Δευτερα αυριο...) το σκεφτομαι να τα ξαναπαρω.
Ευχαριστω!