Καλησπερα,είμαι νέο μέλος
Καλησπερα σε ολους! Ειμαι νεο μελος στο φορουμ και χαιρομαι που υπαρχει μια σελιδα με ανθρωπους που μπορουν να καταλαβουν κ ισως να βοηθησουν ατομα που αντιμετωπιζουν ψυχολογικα προβληματα.Συγχαρητηρια στους δημιουργους του σαϊτ!
Λοιπον, να πω κ λιγα λογια για μενα.Ειμαι 31 χρονων και απο τα 20 μου χρονια περιπου αντιμετωπιζω διαφορα ψυχολογικα και απο τοτε παιρνω και φαρμακα.Η πρωτη διαγνωση ηταν ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη και μετα απο καποια χρονια εγινε μειζων καταθλιψη.Αν και τα τελευταια χρονια ειμαι πολυ καλυτερα,διαπιστωνω τωρα τελευταια καποια περιεργα πραγματα στον εαυτο μου.Δηλαδη,δυσκολευομαι να κανω καποια πραγματα που ισως θεωρουνται φυσιολογικα οπως το να βγω να κανω ψωνια π.χ.στο σουπερμαρκετ η το να παω στο φουρνο να παρω ψωμι.Νιωθω πως ολοι κοιταζουν εμενα και αυτο με αγχωνει σε σημειο που να νιωθω ντροπη και να κοκκινιζω.Ακομη φοβαμαι π.χ. να μην παραπατησω και πεσω και γελουν ολοι μαζι μου.Γενικα νιωθω πολυ αβολα οταν βρισκομαι εξω και κανω το παν για να γυρισω στο σπιτι μου και να νιωσω καλα.Συνηθως,μονο στο σπιτι που ειμαι μονος,νιωθω καλα και ηρεμος.Εχω σκεφτει μηπως εχω αγοραφοβια αλλα αφου περνω ηδη φαρμακα για την καταθλιψη πως γινεται να εχω αγοραφοβια?Δεν θελω να σας κουρασω αλλο,αν μπορει καποιος να με βοηθησει θα το θελα πολυ.Συμπληρωματικα,να πω οτι τα φαρμακα που περνω ειναι το zoloft(αντικαταθλιπτικο) κ το tavor (αγχολυτικο).Συγνώμη αν σας κουρασα και παλι συγχαρητηρια για το site!:)