Ειδικός παθολόγος-διατροφολόγος
Καλησπέρα σας!
Επισκέφθηκα χθες ένα γνωστό (για την εξειδίκευσή του στις διατροφικές διαταραχές) παθολόγο-διατροφολόγο. Μου τον σύστησε η ψυχολόγος μου αλλά είχα δει το όνομά του και σε αυτό το forum.
Λοιπόν, σας πληροφορώ ότι με έκανε έξω φρενών με τη συμπεριφορά του. Ανακατεύθηκε και σε προσωπικά-οικογενειακά μου θέματα. Διατύπωσε γνώμες που κανείς δεν του ζήτησε, κριτίκαρε και γενικώς υπήρξε πολύ κυνικός. Μέσα σε λιγότερο από τρια τέταρτα συμπέρανε ότι είμαι ανώριμη, μαμόθρεφτη κι ότι χρειάζομαι πολλή δουλειά ακόμα με την ψυχολόγο μου για να συνέλθω (!)
Επίσης, με το που ήρθε το επόμενο ραντεβού του άρχισε να βιάζεται και κυριολεκτικά να τρέχει για να μας ΄΄ξαποστείλει΄΄ γρήγορα-γρήγορα στη γραμματέα του για επεξηγήσεις, διευκρινίσεις πάνω σε κάτι εξετάσεις και πληρωμή.
Καθ' όλη τη διάρκεια της συνομιλίας μας μου έδινε την εντύπωση του ξερόλα και σε κάποια φάση πέταξε το εξής θεϊκό : ''Τώρα ήρθατε ΣΤΟ γιατρό.'' Ok, κατούρα και λίγο...!!!Όταν τον ρώτησα τι να τρώω μου απάντησε να τρώω κανονικά. Τι σημαίνει κανονικά ρε παιδιά? Είναι απάντηση γιατρού αυτή?
Εν ολίγοις, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ συμπεριφορά και μάλιστα από το πρώτο ραντεβού...Έφυγα πάρα πολύ αναστατωμένη και απογοητευμένη. Είχα εναποθέσει τις ελπίδες μου σε αυτόν για ένα σωστο διατροφικό πρόγραμμα αλλά δε μου έδωσε την παραμικρή κατεύθυνση. Μου ζήτησε μόνο να του καταγράφω τι τρώω μέχρι το επόμενο ραντεβού. Επόμενο ραντεβού φυσικά δε θα υπάρξει.
Προσέξτε ποιούς εμπιστεύεστε!! Δε λέω ότι αυτός ο άνθρωπος δεν έχει τη γνώση και την εμπειρία απλά δεν ξέρει να συμπεριφέρεται. Κι αν ο άλλος δε σου εμπνέει εμπιστοσύνη δεν παει να είναι κι ο Θεός ο ίδιος, δεν υπάρχει περίπτωση να σε κερδίσει.