εχω κι εγω παραπανισια κιλα
Γεια σας..Σας διαβαζω εδω και πολυ καιρο και ειλικρινα σας εχω αγαπησει-νιωθω οτι πολλους απο δω σας ξερω πολυ καιρο-μιας και γνωριζω τοσα πολλα για τις ιστοριες σας.Αποφασισα να γινω μελος του φορουμ,μιας κι εχω κι εγω παραπανισια κιλα!
Ειμαι 20 χρονων,σπουδαζω στο παιδαγωγικο καποιας πολης,τελειωσα τωρα το τριτο ετος.Ενω ποτε δεν ημουν παχυσαρκη,απλα ελααχιστα ισως γεματη,δυστυχως πηρα μεσα σε εναμισι χρονο 20+ κιλα,εξαιτιας της φοτητικης ζωης,των ντελιβερι και των ποτων,τα οποια δεν μπορω να ξεφορτωθω πολυ ευκολα.Εκανα βλακειες για να τα χασω,ευτυχως παροδικες- με αφαγιες και τα συναφη.Εδώ και καποιες μερες ομως το πηρα απόφαση!Σωστη διατροφη!Ξεκινησα πριν 4 μερες 89 κιλα και τωρα ειμαι 88 παρα κατι ψιλα!Στοχος τελικος:πολυ μακρινος..60 κιλα!Αλλα βαζω ως πρωταρχικο τα 75 για να μην απογοητευομαι.Θα ηθελα και θα εκτιμουσα πολυ τη στηριξη σας,γιατι αν και μεχρι τωρα δεν εχω αντιμετωπισει καποια ΔΤΠ,καποιες φορες σκεφτομαι πολυ εντονα ανορεκτικα και αλλες εχω μια μανια να καταβροχθισω ο,τι βρει μπροστα μου..αλλα παλευω με νυχια και με δοντια πλεον.
Σας ευχαριστωωω!Φιλια σε ολους και καλως σας βρηκα!