Οταν μαζί με τα κιλά χάνεις και τις φίλες σου....
Είμασταν μια όμορφη, χαρούμενη και χοντρούλα παρέα....
Ολες μαζί προσπαθούσαμε, όλες μαζί, όλο και κάτι χάναμε απο κιλά... τα ξαναπαίρναμε, τα ξαναχάναμε κι ή ζωή συνεχιζόταν...... μία όμως τα κατάφερε να φτάσει στο στόχο της......
Εχασε τα κιλά που έπρεπε.... έφτιαξε η εμφάνισή της.... αναδείχτηκαν τα χαρακτηριστικά της.... έγινε μια όμορφη και λεπτή γυναίκα.
Πέτυχε το σχεδόν ακατόρθωτο... έχασε σχεδόν 40 κιλά χωρίς μπαλονάκια, χωρίς δακτύλιους χωρίς τίποτα απο όλα αυτά....
Η πιό χοντρούλα της παρέας μάλλον ζήλεψε....
Εβρισκε τρόπους συνεχώς να την στενοχωρεί....
Της έλεγε ότι "μπορεί να έχασες τα κιλά και να δείχνεις 10 χρόνια μικρότερη, αλλά αυτό δεν αλλάζει την ταυτότητά σου"... με διάφορους τρόπους αλλά το είπε και μια φορά και στα ίσια...
Μετά έβαλε λόγια στις άλλες.... σταμάτησαν να της μιλάνε... έτσι ξαφνικά, χωρίς λόγο...
Δεν απαντούσαν στο τηλέφωνο, δεν έπαιρναν πίσω αφού έβλεπαν ποιά τους καλούσε...
Την έκοψε απο την παρέα... την απομόνωσε....
Η χοντρή που αδυνάτισε έλεγε στη φίλη της... "πάμε μια βόλτα, πάρε τη Δ. τηλέφωνο να πάμε στην πλατεία για ένα ποτό"... η φίλη απαντούσε συνέχεια "δεν μπορεί, έχει μάθημα (η κάποια άλλη δικαιολογία), κάτσε να το πιούμε στο σπίτι".... δεν ήθελε να βγαίνουν μαζί πιά έξω.... δεν ήθελε να την βλέπουν οι υπόλοιποι της παρέας μαζί και να κάνουν συγκρίσεις....
Μετά βρήκε κι η ίδια μια αφορμή και σταμάτησε να της μιλάει...
.... έτσι, μαζί με τα κιλά.... χάθηκε και μια φιλία χρόνων....
Δεν πειράζει... ελπίζω ότι θα βρώ άλλες φίλες...
Φίλες που σε μισούν γιατί πέτυχες κάτι καλό για τον εαυτό σου δεν τις θέλω.
Ελπίζω, καλή μου "φίλη"..... κάποια στιγμή να το διαβάσεις αυτό (γιατί ξέρω ότι μπαίνεις πότε-πότε) και να καταλάβεις πόσο "λίγη" ήσουν....