ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΠΑΧΥΣΑΡΚΟΥΣ
Γεια σε ολους. Ειμαι 28 χρονων και απο μικρη ημουν υπερβαρη, μέχρι που ανακάλυψα ότι κάνω υπερεκκριση ινσουλινης. Ειμαι δηλαδη το αντιθετο του διαβητικου. Επι εναμιση χρονο πληρωσα 6000,00 ευρω και εχασα 23 κιλα. Απο 101 πηγα 78. Οταν σταματησα τη διαιτα τα ξαναπηρα φυσικα! Γιατι πρεπει να τρωω λιγο και συνεχεια. Ετσι αποφασισα να κανω δακτυλιο για να γινεται τεχνητα αυτο που δεν μπορουσα να κανω φυσικα. Ειμαι ικανοποιημενη απο τον γιατρο μου. Τώρα απο τα 95 κιλα έχω φτάσει στα 76 μετα απο ενα χρονο. Έχω όμως άλλα 8 να χασω τα οποια δεν χάνονται. Γιατι δεν θελω να σφιξω αλλο τον δακτυλιο. Παλαιοτερα που το χα κανει επεσα σε ανορεξια και για 1 μηνα τρεφομουν με νερο, πατατακια και φιστικια γιατι μονο αυτα κατεβαινανε! Ο μονος τροπος ειναι διατροφη και γυμναστικη. Αλλα που να πας σε γυμναστηριο με ολες τις κορμαρες και τους μπολντιμπινταραδες εκει μεσα, να σε κοιτανε με μισο ματι! Λες και η αθληση ειναι προνομιο μονο των αδυνατων! Ετσι πηγα σε ενα γυμναστηριακι που ειχε μια δασκαλα tae-kwo-do και εκανε vibro training. Ξερετε παθητικη γυμναστικη με πλατφορμες δονησεις. Μετα απο δυο μηνες το μονο που καταφερα ηταν να κανω ογκο!!! Ετσι αποφασισα ενω ειμαι μια απλη υπαλληλος να αφησω τη δουλια μου και να δημιουργησω εγω η παθουσα (!) το πρωτο γυμναστηριο για παχυσαρκους! Να νιωθουμε ανετα βρε αδερφε! Γιατι ενω θελω να γυμναστω να ντρεπομαι να κανω κοιλιακους για να μην με κοροιδεψει ο φουσκωτος? Γιατι να μην μπορω κι εγω να κανω pilates και giogka αλλα με ασκησεις προσαρμοσμενες στα κιλα μου? Η αληθεια ειναι ομως οτι φοβαμαι παρα πολυ και για αυτο το λογο γραφτηκα στο site. Για να ακουσω αποψεις απο ατομα που εχουν τραβηξει οπως κι εγω. Σας περιμενω να μου πειτε την αληθινη σας αποψη!