-
Ειμαι βουλιμικη?
Τον τελευταιο καιρο κανω θεραπεια με αγχωλιτικα για κατι κρισεις πανικου που ειχα και εχω παρατηρισει οτι μεσα σε 1 μηνα εχω κανει περιπου 7 φορες εμετο.Ανησιχω μηπως ειναι τα πρωτα σιμαδια βουλιμιας γιατι συνη8ως το παθενω το βραδι αν φαω κατι.Νιω8ω τοτε ναυτια και μια φαγουρα στον εισωφαγο .Κ αι 8ελω πολυ να κανω εεμτο να αδιασει το στομαχι μου.Ειναι βουλιμια αυτο?Γιατι οι κυρια παρενεργεια στην αρχη της θεραπειας με την παροξετινη ειναι η ναυτια,.
-
δε νομιζω να ειναι βουλιμια γουρουνιτσα.
ο εμετος της βουλιμιας δεν ειναι οργανικη αντιδραση, τον προκαλει ο βουλιμικος επι τουτου, συνειδητα για να μειωσει τις επιπτωσεις του φαγητου που εχει φαει...συνηθως ακολουθει ενα υπερφαγικο επεισοδιο.
μαλλον παρενεργεια των φαρμακων σου ειναι η καποια γαστροισοφαγικη διαταραχη.
κανε ενα τηλεφωνο στον γιατρο σου να ρωτησεις αν δικαιολογειται απ το φαρμακο.
-
κι εγω ετσι πιστευω γουρουνιτσα οτι ειναι απο το φαρμακο,οι βουλιμικοι οπως πολυ σωστα ειπε και η ''γλυκια και αξεχαστη'' φιλη προκαλουν τον εμετο και δεν τους ανακουφιζει παντα,πολλες φορες για να μην πω τις περισσοτερες γινεται με πολυ ζορι και επιπλεον οι εμετοι των βουλιμικων δεν εχουν ωρες..δλδ πρωι -βραδυ κτλ οταν σε πνιξουν οι θερμιδικες ενοχες τοτε θα κανεις εμετο οτι ωρα και ναι..φιλακια πολλα και μην αγχωνεσαι ολα θα στρωσουν.
-
σας ευχαρηστω βρε.δεν ξαναεκανα εμετο εδω κ 2 μερες.μαλλον με πειραξαν τα φαρμακα.