HI 1 more new...distixws!
kalispera se olous!
eimai kainourgia edw opote sorry ama kanw kapoio lathos:-)
Eimai voulimiki edw kai peripou 7 xronia kai eimai 23. To exw palepsei, thewrw, apisteuta. Exw paei se psyxiatro, psychologo, diatrofologo alla tpt. Eutixws exw 2 goneis pou me latrevoun kai kanoun ta panta gia emena. Fantasteite oti i mitera mu einai pio enimerwmwni apo emena sto thema tis voulimias.
Auto pou me ekneurizei sti voulimia einai oti vlepeis me to perasma twn xronwn na proxwraei i zoi su kai na proodeueis, alla na min to euxaristiesai pote pragmatika giati exeis akoma ena pragma pou theleis na allakseis, na peis oti einai i teleutaia fora alla....!Den kserw, to idio isxyei kai gia esas?
Mporw na grapsw polles skepseis k empeiries pou mou pernane apo to myalo gia ti zoi mu arxika me tin paxisarkia, meta me tin anoreksia k meta me ti voulimia alla kserw oti idi tis gnwrizete apo tis proswpikes sas empeiries.
Auto pou ithela na pw oti lypame pou exw ta panta, den mu leipei tpt kai egw apla xaramizw tin ygeia mu pou einai oti pio politimo exoume sti zoi mas kai auto pou poli anthrwpoi gyrw mas tha dinane ta panta na to exoun! Kai to xeirotero apo ola einai oti to kserw alla den mporw na to palepsw!
Euxaristw gia to xrono sas kai sygnwmi ama sas kourasa.
Perimenw apopseis kai gnwmes sas gia to thema auto giati kserw oti mporw na mathw polla mesa apo tis dikes sas istories.
Euxaristw poli!