πείτε μου και σεις πόσο βλάκας είμαι μπας και ξυπνήσω!!!
καλημέρα & καλό μήνα!!!
είπα να ξεκινήσω θετικά το μήνυμα μου μπας και αλλάξει λίγο η ψυχοσύνθεση μου...
κάνω δίαιτα από 18
Μαρτίου έχω χάσει 18 κιλά,228 ημέρες,
(απο 103,2 είμαι 85,4 ) με σωστή διατροφή & άσκηση. σε όλο αυτό το διάστημα ήμουν σταθερή, πρωτοπόρος, αισιόδοξη με σθένος συνέχιζα την προσπάθεια μου.Ξαφνικά όλοι άρχιζαν να προσέχουν την διαφορά να μου λένε μπράβο και άλλα τέτοια,,.μέχρι και κακίες άρχισα να ακούω ότι θα τα ξαναπάρω αμέσως και άλλα τέτοια κουλά αλλά εγώ συνέχιζα.. δεν καταλάβαινα τίποτα....όλοι θαυμάσανε την αντοχή και το πείσμα μου.
τώρα έχω φτάσει στα κιλά που ήμουν συνήθως τις μεγαλύτερες περιόδους της ζωής μου και πρέπει να κάνω το επόμενο βήμα. απο 44% λίπος έχω κατέβει στο 25,9 και είμαι σε απόσταση αναπνοής από το 22% που θεωρείτε το ένα άκρο του αποδεκτού λίπους στο σώμα για μια γυναίκα... το πρόβλημα μου είναι ότι τις τελευταίες 10 μέρες έχω χάσει την αυτοσυγκέντρωση μου...σκέφτομαι συνεχώς ότι θέλω να φάω..αφήνω όλα τα μικρά πράγματα να με καταβάλουν....και οδηγούμαι στο ψυγείο...νόμιζα ότι αυτή την συμπεριφορά την είχα αφήσει πίσω μου..πίστευα ότι την έιχα κερδίσει αυτή την μάχη με το φαγητό αλλά να που έπεσα έξω και με το πρώτο ξαναγύρισα στα ίδια...γιατί αναρωτιέμαι καταφεύγω στο φαγητό αλλά με έχει πιάσει μια ανεξήγητη βλακεία που δυσκολεύομαι να υπερνικήσω...έχω λυσσάξει ειδικά τις τελευταίες 2 ημέρες..η διατροφολόγος μου είπε ότι αυτή η περιόδος θα είναι η πιο δύσκολη για μένα γιατί έχω φτάσει στα κιλά που έχει μάθει ο οργανισμός μου να θεωρεί φυσιολογικά όλα αυτά τα χρόνια...δηλαδή τα ξέρω όλά αυτά και είχα πάρει απόφαση να απαλλαγώ τελείως όμως απο το πρόβλημα της παχυσαρκίας μου με βασανίζει απο μικρό παιδί και τώρα 2 μήνες πριν την επίτευξη του τελικού στόχου., μουλάρωσα και δεν συνεργάζομαι να δω επιτέλους τον ευατό μου όπως ονειρευόμουνα όλο αυτόν τον καιρό...
ουφφφφ, συγνώμη για το μακροσκελές του post αλλά είχα ανάγκη για δημόσια αυτοκριτική...πείτε μου και σεις πόσο βλάκας είμαι μπας και ξυπνήσω!!!