ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ/ΕΣ!Το τοπικ αυτο,εχει αρκετα ατομα,τα οποια αντιμετωπιζουμε προβληματα με το βαροs μαs,καλο ειναι να συμπασχουμε,καλο ειναι να συμμετεχουμε,να κατανουμε τα προβληματα μαs,και να δινουμε συμβουλεs ο εναs στον αλλον,ανοιξα αυτο το τοπικ ομωs για να βρουμε ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ λυσειs.Ο καθεναs εδω καταθετει την προσωπικη του εμπειρια,ειτε ειναι ψυχολογικη,ειτε σωματικη,ειτε διατροφικη,και το να εχειs συμμαχουs στην αντιμετωπιση ενοs προβληματοs,και αυτο ειναι κατι πολυ καλο!ΟΜΩΣ θα πρεπει κατα την γνωμη μου παντα,αυτοι οι οποιοι προχωρησαν μπροστα,εκπληρωνωνταs ενα κομματι του στοχου τουs,`ι `αν ολοκληρωσαν το ΣΤΟΧΟ τουs,να βοηθησουν οσο μπορουν αυτουs που εμειναν πισω,με ποιο τροπο θα μου πειτε:EINAI ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ,ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ,ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΙΤΕΣ ΣΑΣ,ΟΣΟΙ ΕΧΑΣΑΝ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ,ΧΩΡΙΣ ΕΝΧΗΡΗΣΕΙΣ ΚΤΛ.ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ,ΤI ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕ,ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΟΤΑΝ ΚΟΛΛΗΣΑΤΕ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΚΙΛΑ?ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ΣΑΣ ΠΙΟ ΑΝΩΔΥΝΗ?ΠΩΣ ΞΕΓΕΛΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΣΑΣ?!ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΟΤΙ,ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ,ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΣΥΜΠΑΣΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΝΙΩΘΕΤΕ ΠΩΣ ΝΙΩΘΟΥΜΕ,ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΒΑΛΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ,ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ,ΔΙΑΙΤΕΣ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ,ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ,ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΨΕΙ,ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΟΣ/Η ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ,ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΛΥΣΙΔΑ,ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ ΕΔΩ,ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ,ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΖΩΗ, MOY,ΧΑΝΩΝΤΑΣ ΤΑ ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ,ΠΟΥ ΘΕΛΩ,ΜΕΤΑ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ!ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΓΕΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΥΓΕΙΑ,ΚΟΙΝΟΤΥΠΟ ΑΛΛΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ.ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΘΕΙ ΑΠΛΩΧΕΡΑ,+ΑΓΑΠΗ,ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ 2009 ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!ΦΙΛΙΑ :))